Region

Svet

Marija Ramadanovski: Nisam deo estrade! Boban Rajović i Lukas, zvali su Anu!

Marija Ramadanovski kaže da nije deo estrade i da je niko od poznatih nakon smrti oca nije zvao. Boban Rajović i Aca Lukas zvali su njenu sestru Anu. Oni su u poslednje vreme bili prisutni u Džejevom životu.

Marija Ramadanovski: Nisam deo estrade! Boban Rajović i Lukas, zvali su Anu! Screenshoot/Instagram

Marija Ramadanovski nakon smrti svog oca. legendarnog Džeja rešila je da se i ona uputi u muzičke vode i ispuni želju svog oca.


- Ništa još ne znam. Ako Bog da, pravićemo i promociju, ali još ništa ne znam. Javljaju se ljudi, nude mi neke pesme, otprilike sam izabrala, ali je još uvek sve u fazi dogovora, pregovora. Glupo je da pričam unapred -  ispričala je Marija, a zatim se osvrnula na izjave pojedinih pripadnika estrade koji su javno nudili pomoć Džejevoj porodici nakon njegove smrti.- Tata je imao prijatelje na Dorćolu sa kojima je odrastao i ti prijatelji, van estrade, i dalje su uz nas i tako će uvek biti. Zadnjih godina nije se ni sa kim sa estrade družio intenzivno, bar da ja znam. Kroz život je imao dosta njih sa kojima je bio blizak i sarađivao, ali u poslednje vreme ga niko nije zvao niti su se viđali-  rekla je Marija i dodala:
- Mene niko nije zvao jer se ja ne družim sa poznatima, njihovom decom, nisam deo estrade. Prosto, nemamo kontakt. Boban Rajović, Aca Lukas, zvali su sestru Anu. Oni su u poslednje vreme bili prisutni u njegovom životu. I ne očekujem da zove pola estrade. Većinu i ne poznajem - dodala je Ramadanovska.

- Od kada je Džej preminuo, Marija stalno ponavlja kako bi njen tata bio ponosan na nju kada bi zapevala, kada bi ga nasledila... Žao joj je što se na taj korak nije odlučila ranije, dok je on bio živ, jer bi joj pomogao i oko muzičkog pravca, ali i oko saradnika, muzičara, odabira pesama... - ispričao je izvor za „Alo!“.- Marija je oduvek bila naklonjenija zabavnoj pop muzici, sluša Ninu Badrić, Aleksandru Radović... pa bi volela da njena prva pesma bude nešto poput onoga što njene starije koleginice rade - završio je izvor.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>