Region

Svet

Region

Film Toma: Evo kako će izgledati smrt Silvane Armenulić!

Glumica Tamara Dragičević prošlu godinu završila je ulogom, koju je i sama ocenila verovatno najvažnijom u njenoj karijeri, a u pitanju je film "Toma". Evo kako će izgledati smrt Silvane Armenulić!

Film Toma: Evo kako će izgledati smrt Silvane Armenulić! Screenshoot/Instagram/filmitv.rs

Glumica Tamara Dragičević prošlu godinu završila je ulogom, koju je i sama ocenila verovatno najvažnijom u njenoj karijeri. Naravno, reč je o liku legendarne pevačice Silvane Armenulić, koju je Tamara dočarala u filmu, a zatim i seriji „Toma“ uz kolegu Milana Marića koji će u seriji glumiti Tomu Zdravkovića.


 
– Možda će Silvana biti uloga mog života. Definitivno je najveća, ali ne znači da će tako i da ostane. Na karijeru glumca gledam kao na dug put i mislim da sam još na početku. Neke ozbiljne uloge su preda mnom jer ću tek biti zrela da ih odigram – poručuje Dragičevićka u intervjuu za TV Novosti, dodajući da joj je rola Silvane donela novu dimenziju osećanja i emocija.


– Najbitnije mi je bilo to što sam se osećala kao Silvana. Publika voli da vidi sličnost i drago mi je da čujem da su ljudi zadovoljni kako sve izgleda. Dok sam se spremala za ulogu i gledala Silvanine nastupe, fotografije i retke video zapise, trudila sam se da iz pogleda, osmeha, izgleda prikupim što više njene energije u sebi. Kada su počele probe i snimanje, više nisam bila Tamara nego Silvana i uspela sam to nekako “iznutra” da donesem. Prijalo mi je, i to mi je bilo najvažnije, ističe lepa glumica, dodajući da o Silvaninom privatnom životu nije mnogo znala do snimanja “Tome“.

– Silvanin put je bio težak, iako je znala šta želi. Uvek je bila graciozna, osmehnuta i doterana, ali nosila je neku tugu i ona je bila presudna da peva osećajno, da se njene pesme po tome pamte i da bude emocije. Od kafanske pevačice postala je legenda čije pesme, ili bar jednu, i dan danas svako zna. Mogla sam samo da zamislim, dok sam snimala “Tomu“, koliko je taj posao težak. Trebalo je sve izdržati i ostati dostojanstven, a Silvana jeste u tome uspela. Ona je i u kafani i na festivalima imala energiju dive – zaključuje Dragičevićka, istakavši da ćemo u  filmu videti i njenu smrt u dobro osmišljenoj i izvedenoj, a pre svega vrlo emotivnoj sceni.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: filmitv.rs

Povezane vesti:


>