Zadruga

Parovi

Nikola Đorđević izašao je iz rijalitija Zadruga 4! Imao je šta da kaže... (VIDEO)

Nikola Đorđević izašao je iz rijalitija Zadruga 4! Imao je šta da kaže o bivšim cimerima ali i o novom stanaru Bele kuće, koji je svoj boravak loše započeo...

Nikola Đorđević izašao je iz rijalitija Zadruga 4! Imao je šta da kaže... (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Nisam želeo da ulazim u konflikt, jer sam mislio da ću odreagovati ishitreno, kao i onda sa Sandrom. Da je muško, svašta bi se desilo i tada... Jovana je super devojka, mi smo se i van upoznali, sigurno ćemo se družiti kad izađemo. Ja smatram da su glupi svi koji su to isto meni govorili. Polovina tamo živi još sa roditeljima, neko ko je bolji od mene nikada neće komentarisati nekoga, jer ih ja ne bih ni zanimao u tom slučaju. Očigledno sam im smetao, i ja se iskompleksiram kada je neko bolji od mene - rekao je Nikola Đorđević.


Bilo je dosta devojaka na početku, kao i svakog novog, odmah su sve dočekale. Nijedna mi se nije dopala, iskreno. Jedna je bila sa trojicom, druga ovo, treća ono... Jovana je jedini profil devojke sa kojim bih mogao biti, ali je ona bila zauzeta. Sa Danijelom nisam imao nikakav kontakt otkad je pao drugu godinu. Posle sam samo video neke prepiske devojaka u kojima su ga ismevale - završio je Nikola.






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>