Lepota

Ljubav

El Mekfirson u šestoj deceni: Pravila koja može svako od nas da usvoji!

Već godinama svako jutro započinje na isti način! El Mekfirson u šestoj deceni izgleda fantastično! Podelila je  sa obožavateljima pravila koja može svako od nas da usvoji!

El Mekfirson u šestoj deceni: Pravila koja može svako od nas da usvoji! Screenshoot/Instagram





Bivši supermodel, El Mekfirson, je nedavno podelila svoju dnevnu rutinu i otkrila na koji način održava vitku figuru i mladoliki izgled.

 

Iako je prošle godine napunila 56. godina, El ne izgleda ni dan starije od 30-o godišnjakinje. Za sjajan izgled zaslužne su sledeće navike kojih se već decenijama strogo pridržava:

 

1. Obavezna jutarnja rutina

 

Ona svako jutro na prazan stomak popije smuti od zelenog povrća. Sigurna je da se zbog ovog jutranjeg riuala oseća mnogo bolje, a samim tim i izgleda sjajno. Ovaj napitak joj pomaže da izbaci nakupljene toksine iz jetre i bubrega, ali i ubrzava metabolizam. 

 





2. Dnevno popije minium dve litre vode

 

Hidratacija igra ključnu ulogu u održavanju dobrog izgleda, kako tela, tako i lica, zato El svakog dana unese 2 litre tečnosti najmanje.




3. Organsak hrana ima prednost 

 

Manekenka se trudi da GMO hranu potpuno izbaci. Sigurna je da ona drastično narušava izgled.

 

4. Jedna kafa dnevno

 

Kao i mnogi od nas, El je ljubitelj kafe, ali dnevno popije samo jedniu šoljicu, jer kofein može da ometa apsorpciju zdravih hranljivih sastojaka iz hrane.

 

5. Loše masti je zamenila onim dobrim 

 

Nisu sve masti loše. One koje se nalaze u prerađenoj i konzerviranoj hrani su loše, ali El zato uživa u blagodatima dobrih masti koji se nalaze u lanenom semenu, maslinovom ulju, ribljem ulju i avokadu.






Proteni su bitni

 

U njenom jelovniku preovladava hrana bogata proteinima. 

 



Odlazi u teretanu 4 puta nedeljno 

 

"Fizička aktivnost je u mojim godima jako bitna, kako zbog fizičkog izgleda, tako i zbog zdravlja. Najviše uživam u kardio treninzima." Ona savetuje da se trenira barem 4 puta nedeljno po pola sata. 

 

Meditira redovno

 

Meditacija mi pomaže da budem smirena i da racionalnije donosim odluke, ali i popravlja raspoloženje. Ako meditirate nećete imati potrebu da tugu lečite slatkišima.


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>