Region

Svet

Kerber obeležava 40 godina postojanja! Pesma i spot - Bestraga sve! (VIDEO)

Legendarna niška rok-grupa "Kerber" obeležava 40 godina postojanja! Pesma i spot "Bestraga sve"! Muziku za pesmu radio je Tomislav Nikolić, jedan od članova benda, tekst potpisuje Nikola Čuturilo, a master zvuka poznati Kris Atens iz Sjedinjenih Američkih Država.

Kerber obeležava 40 godina postojanja! Pesma i spot - Bestraga sve! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Legendarna niška rok-grupa Kerber pripremila je i objavila povodom obeležavanja 40 godina rada i postojanja singl "Bestraga sve", a za novu pesmu snimljen je i spot. U snimanju spota učesvovali su razni niški umetnici.

Poznat po hitovima kao što su "Ratne igre", "Mama-tata" i "Bolje da sam druge ljubio", bend Kerber je nakon duže pauze izbacio novu pesmu. Spot za pesmu "Bestraga sve" prikazan je premijerno na njihovom zvaničnom YouTube kanalu, a sniman je prošle godine na različitim lokacijama.



Pre par godina bio sam isprovociran čitajući knjige niškog pisca Miloša Petkovića, pa sam došao na ideju da bi on, uz maštu koja ga krasi, mogao da napiše scenario za spot "Kerbera". Nakon toga, okupili smo odličnu ekipu – istakao je frontmen Gale.



Spot je režirao niški glumac Miloš Cvetković, producent je Andrija Kuzmanović, profesor čiji su bivši đaci iz škole ETŠ "Mija Stanimirović" učestvovali na snimanju i tokom montaže, tu je i glumica Petra Nešić iz Akademskog pozorišta, kostimografi Dragana Breza i Dušan Stanković, poznati filmski masker Miroslav Lakobrija, umetnica Teodora Dekovska i drugi.

Da su pesmu i spot dobro prihvatili fanovi jednog od najpopularnijeg niškog sastava, te da ga raduje njihova reakcija, naveo je scenarista Petković.

Malo je reći da sam uživao tokom nastajanja spota. Mladi talenti i umetnici imali su priliku da stasavaju uz jedan sjajan bend kakav je "Kerber", uz Galeta i ostale članove. Već na prvo slušanje pesme, dobio sam ideju za spot koju smo, kasnije, svi zajedno izmaštali i realizovali – rekao je Petković.



Muziku za pesmu kojom je Kerber započeo obeležavanje 40 godina rada radio je Tomislav Nikolić, jedan od članova benda, tekst potpisuje Nikola Čuturilo, a master zvuka poznati Kris Atens iz Sjedinjenih Američkih Država.


Za sve ljubitelje dobrog zvuka i grupe Kerber, nova pesma i spot dostupni su OVDE. 






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/južnevesti.com

Povezane vesti:


>