TV Show

Parovi

Ana Korać otkrila razlog raskida sa Daividom Dragojevićem! (VIDEO)

O ovome se danima priča i nagađa ali sada je Ana Korać otkrila pravi razlog raskida sa Daividom Dragojevićem. Sve fotografije su obrisane, nema više čak ni njegov broj telefona.

Ana Korać otkrila razlog raskida sa Daividom Dragojevićem! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Spekulisalo se da je razlog njihovog rastanka Anino neverstvo na Jahorini i to sa aktuelnim zadrugarom Stefanom Karićem...


Ana Korać je sada otkrila šta se dešavalo između nje i Davida Dragojevića sa kojim je maltene bila na korak od braka.


- Ja sam sa Davidom raskinula i više nemamo kontakt. Ne čujemo se, probrisala sam sve fotografije. U poslednje vreme smo imali sve svađe i nešto se desilo i od tog trenutka ja sam rešila da prekinemo svaki kontakt. Uradio je nešto što nije lepo, dobila sam sve poruke i glasnovne poruke koje je razmenjivao sa mojom drugaricom. To nije lepo što sam pročitala i onda mi je sve javila odmah - rekla je Ana.



Koraćeva je rekla da su prvo bili na pauzi zbog sitnih svađa, kako bi videli u budućnosti šta će dalje, ipak odlučila je da stavi tačku na celu priču kada je saznala za poruke.






Ana Korać  je objasnila da je pre ovih saznanja želela da ostanu u korektnim odnosima, međutim, sada za to više nema nade.

-Želela sam da ostanemo prvo prijatelji, ali posle toga sam rešila da sve završim. Nema šanse da dođe do pomirenja, svako treba da ide svojim putem - rekla je starleta.



 



 



 



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>