Zadruga

Parovi

Maja Marinković me je pokrala i razvela od žene - tvrdi Kristijanov prijatelj!

Maja me je pokrala! 25.000 evra je bilo u pitanju, a razvela me je od žene - naveo je Mile, Kristijanov dobar prijatelj, koji ima 46 godina. On tvrdi da su mnogi bili upućeni u njihovu vezu.

Maja Marinković me je pokrala i razvela od žene - tvrdi Kristijanov prijatelj! Screenshoot/Instagram

Maja Marinković, učesnica aktuelne sezone rijalitija "Zadruga", često dospeva u žižu interesovanja zbog burne prošlosti, plastičnih operacija i veza sa muškarcima koji su poznati javnosti, a sada se oglasio jedan državljanin Austrije, koji tvrdi da mu je ona napravila pakao od života.Izvesni Mile Piton, kako se predstavlja, koji živi u Beču, otkrio je da je Maja Marinković zbog svojih malverzacija uspela da mu ukrade veliku količinu novca, što nikako ne može da joj oprosti.

- Maja me je pokrala! 25.000 evra je bilo u pitanju, a razvela me je od žene - naveo je za Star Mile, koji ima 46 godina, te navodi da su mnogi bili upućeni u njihovu vezu koju su imali dok je ona bila "na slobodi", odnosno van rijalitija.

Mile je, inače, dobar prijatelj Majinog cimera u "Zadruzi", Kristijana Golubovića.

- Kristijan zna za našu vezu, ali hoće da me zaštiti - objasnio je on, ističući da iz poštovanja prema njemu Golubović ne želi da priča o njihovoj romansi javno, dok će Marinkovićeva zasigurno vrlo brzo saznati za istupanje u javnosti ovog Bečlije.
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>