Zdravlje

Ljubav & Sex

Ona ima preko 90. godina, ne pije lekove i ne kuka! Evo kako!

Njen savet za sreću raspametio je ceo svet! Ona ima preko 90. godina, ne pije lekove i ne kuka! Evo kako!

Ona ima preko 90. godina, ne pije lekove i ne kuka! Evo kako! Foto: Facebook
Jedna baka iz Moskve čist je primer kako treba živeti i koliko pozitivan stav utiče na kvalitet života i dugovečnost. Bez sumnje - treba je poslušati!

 

Naime, Fejsbuk stranica Human's of New York objavila je fotografiju 90-godišnje bakice, ni ne sluteći da će postati planetarno popularna, kako svojim modnim izdanjem, tako i energijom kojom zrači i savetom koji nam je dala.

 

"Imam 90 godina, ali osećam se kao da imam 50. Ne pijem lekove i nikada se ne žalim. Uvek kažem ljudima: Kreni od onoga što imaš, a ne što želiš. Ja sam jednostavno srećna jer sam živa", rekla je ova neverovatna gospođa iz Moskve i nastavila:

 

"Svaki dan plešem dva sata i uživam u tome. Interesuje me politika i književnost. Volim i nauku. I da, imam dečka Aleksandra. Razmenjujemo knjige. Ne znam koliko ima godina", završila je 90-godišnjakinja.Izgleda da je svojom pojavom i stavom prema životu ova gospođa dotakla mnoge, jer je post na Fejsbuku sakupio preko 500.000 lajkova i skoro 20.000 komentara.

 

"Ja vas ni ne poznajem, ali vi ste, gospođo, moj heroj", "Upravo sam shvatio šta želim da budem kad odrastem, a želim da budem ona", samo su neki od komentara.

 

Ova baka je živi dokaz da pozitivan stav prema životu znači mnogo više nego što mislimo!

 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Zivotistil.rtl.hr

Povezane vesti:


>