Region

Svet

Region

Domaće serije koje ćemo gledati u 2021. godini!

Domaće serije koje ćemo gledati u 2021. godini! Za svačiji ukus po nešto, od "ljubića" do "krimića"... Snimaju se i nastavci serija koje ste voleli!

Domaće serije koje ćemo gledati u 2021. godini! Screenshoot/Instagram


Humoristička serija “Radio Mileva” od 35 epizoda, koju ćemo pratiti od proleća na RTS. Tada bi trebalo da bude emitovana i serija “Beležnica“, koja u 12 epizoda kombinuje fantastiku i triler.


Na kanalima Superstar TV i RTS, na jesen biće emitovana desetodelna romantična drama “Azbuka našeg života“, nastala po motivima dva romana književnice Mirjane Bobić Mojsilović. Komedija “Junaci našeg doba“, autora Siniše Pavića, dobiće nastavak od 20 epizoda. Snimanje bi trebalo da počne u martu, a emitovanje se očekuje takođe na jesen, na istim kanalima.Do kraja godine, na RTS stiže i romantična komedija od 10 epizoda “Kaljave gume“, koja spaja Srbiju i Ameriku. Posle filma “Hadžijino zvono“, istorijska drama “Nečista krv” će nas, u 10 epizoda, na RTS, bolje upoznati sa junacima starog Vranja koje je opisao čuveni Bora Stanković.Navodno će i film “Ime naroda” o Svetozaru Miletiću, koji je doživeo premijeru u novembru, biti pretočen u mini seriju i od proleća će se emitovati na RTS.Južni vetar 2, Ubice mog oca 5 i Besa 2


Krimi dramu “Južni vetar” pratili smo na RTS prethodnog proleća kroz 14 epizoda, a toliko će imati i druga sezona, koja će se emitovati posle filma “Južni vetar 2: Ubrzanje“.

Na kanal TV Superstar prešao je krimi serijal “Ubice mog oca“, čija se peta sezona od 12 epizoda upravo snima. Emitovanje se očekuje ove godine, a u planu je da do 2022. počne snimanje i šeste sezone.Početkom decembra, pala je prva klapa nastavka serije “Švindleri“, a novih 12 epizoda bi mogle sledeće jeseni ili zime stići prvo na Superstar TV, a zatim i na RTS.Privodi se kraju i snimanje druge sezone mistične drame “Dug moru“, čija radnja se odvija u Boki Kotorskoj i Beogradu, a nastavak od 13 epizoda pratićemo na kanalu Superstar tokom ove godine. U toku je snimanje nastavka popularne triler drame “Besa“, koje je takođe u Crnoj Gori počelo krajem novembra. Novih deset epizoda biće emitovano na Superstaru do kraja 2021.Igra sudbine, Urgentni centar i Tate


Nastavak emitovanja treće sezone “Urgentnog centra” očekuje se na Prva TV, na proleće. Druga sezona telenovele “Tate” biće na programu barem do kraja februara, a popularnoj telenoveli “Igra sudbine“, koja broji više od 300 epizoda, zagarantovano je emitovanje do kraja juna. Uskoro bi na Prvu trebalo da stigne komedija “Tri muškarca i tetka” od 150 epizoda, koja se trenutno snima.Nova S najavljuje i početak emitovanja krimi-sage “Kljun“, od 10 epizoda. Na jesen stiže istorijska drama “Vreme zla“, po istoimenoj trilogiji Dobrice Ćosića, koja, u 15 epizoda, prati sudbine potomaka porodice Katić pred sam Drugi svetski rat. Po romanu Vuka Draškovića, a u režiji Zdravka Šotre, snimljen je i film “Kralj“. Priča o životu Aleksandra Prvog Karađorđevića između 1918. i 1934. biće emitovana kao serija od čak 15 epizoda.Snimaju se ili su u pripremi i sledeći projekti: “Toma“, “Zlatni dečko“, “Koleginice“, “Crna svadba“, “Kalkanski krugovi“, “Jesenje kiše“, “Porodica“, “Jovanka“, “Most“, “Gorila“, “Frust“, “Fatalni saveznik“, “Avokado“, “Don Gilić“, “Besnilo“, kao i nastavci serija :Tajkun“, “Srpski junaci srednjeg veka” i “Močvara“.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Novosti/TV Novosti

Povezane vesti:


>