Region

Svet

Marijana Zonjić u vezi sa Igorom! Mini Kostić smeta odnos sa detetom...

Bivša zadrugarka Marijana Zonjić u vezi sa Igorom! Njegovoj bivšoj supruzi smeta kakav odnos Marijana ima sa njihovim detetom... - Upoznala sam mu obe ćerke, porodicu i prijatelje. Minina Anastasija me baš voli, a Mini to smeta - izjavila je Zonjićeva.

Marijana Zonjić u vezi sa Igorom! Mini Kostić smeta odnos sa detetom... Screenshoot/Instagram

Nekadašnja učesnica "Zadruge" Marijana Zonjić po izlasku iz rijalitija rešila je da se oproba u muzičkim vodama, pa je prilikom snimanja obrade pesme upoznala Igora Kostića sa kojim je otpočela vezu.

Igor Kostić poznat je i pod nadimkom Igor X, ali i po tome što je bivši muž pevačice Mine Kostić.

- Upoznala sam Igora pre tri meseca, kada sam došla kod njega u studio da snimam "cover", od tada smo nerazdvojni. Odmah smo ušli u vezu, već sam upoznala sve njegove - rekla je novopečena pevačica i dodala:

- Upoznala sam mu obe ćerke, porodicu i prijatelje. Minina Anastasija me baš voli, a Mini to smeta. Ona zna za nas, ali ne znam kakvo mišljenje ima, niti me zanima. Imam poštovanja prema njihovom odnosu zbog ćerke, jer je Igor najbolji tata na svetu i zato bih volela da zatrudnim sa njim.

- Postoji mogućnost da sam u drugom stanju. Videćemo za nedelju dana sve - otkrila nam je bivša zadrugarka za "Informer".Novootkriveni par trenutno boravi na Maldivima.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic


>