Region

Svet

Marina Tucaković: Videla sam da se svašta piše o meni!

Marina Tucaković je na terapiji na kojoj je i bila. Ona kaže, videla sam da se svašta piše o meni, o mom zdravstvenom stanju! Nije lako ali ne odustaje!

Marina Tucaković: Videla sam da se svašta piše o meni! Screenshoot/Instagram




Stanje Marine Tucaković se menja s vremena na vreme, pa tako ima i dobrih i loših dana jer je u pitanju teška bolest. Ona redovno ide na terapije, kao i u Nemačku na imunovakcine, a, kako i sama kaže, trenutno se dobro oseća.



- Videla sam da se svašta piše o mom zdravstvenom stanju, ali ja sam dobro koliko mogu. I dalje sam na terapiji na kojoj sam bila, hvala što pitate svakako. Imam već nekoliko dana upalu desni, mučim muku sad s tim, poludela sam. Iskreno, brzo se umaram kad dugo pričam, ali verujem da će sve to da se stabilizuje kroz nekoliko dana. Inače sam isto kao što sam i bila, borim se. Živa sam i ne odustajem tako lako od života. Ja ne odustajem tako lako, veliki sam borac, celog života se za nešto borim - rekla je Marina za naš list.


Inače, posle dužeg vremena osvanula je njena fotografija koju je podelio njen sin Milan Laća Radulović, koji je s njom na planini. Marina je sedela u kafiću i pozirala je sinu, a on je sliku okačio na Instagram i napisao: "Gospođetina M. T.".



Nakon što je postavio fotografiju mnogi su se iznenadili kako Marina izgleda, te su neki od komentara bili da je neprepoznatljiva, ali je više bilo onih pozitivnih da je, i pored sve muke, stilizovana i da ima osmeh.






Kako dalje saznajemo, upravo ju je Laća ubedio da ode s njima na Zlatibor jer, otkako se razbolela, ona ne voli da ide u javnost, a pogotovo sada zbog korone.


- Marina se mnogo zatvorila u kuću i ne voli nigde da ide. Razumem da je korona pogubna za njeno zdravstveno stanje, ali ne valja sedeti ni samo u kući. Pa i zdrav čovek bi se tada razboleo, a kamoli ona. Zato mi je drago što je poslušala Laću i što on na nju dobro utiče. On ju je naterao da idu na planinu, a i u razgovoru sa doktorom su zaključili da je to dobro za nju, samo gužve da izbegavaju. Tamo je na svežem vazduhu, poneli su terapiju sa sobom - priča Marinin prijatelj i dodaje:



- Ona sada živim jednim novim životom. Jede najviše organsku i termički neobrađenu hranu. Jeste smršala, ali se uvek šali na svoj račun, pozitivna je i pravi se kao da bolest ne postoji iako je u mnogim situacijama baš teško i trpi nepodnošljive bolove.




Laća preuzeo Marinin posao
Svi znamo da Marina u svom poslu nema zamenu, ali kako njen bliski prijatelj otkriva, sve više stvari prebacuje na sina Laću:

- Sada sve Laća radi umesto nje. Ona ne može niti želi više da kuca, to je zamara. Nema više toliko volje za to, a Laća je od nje pokupio sve najbolje. Stekao je znanje, ona ga savetuje kako s kim, tako da je on donekle preuzeo Marinin posao, a i klijente.




Nakon što je društvene mreže obišla fotografija Marine Tucaković, nastala na odmoru u Zlatiboru, njen suprug Aleksandar Radulović Futa otkrio je detalje njenog zdravstvenog stanja.



Šta da vam kažem... Cela ova situacija oko virusa još više utiče na njeno stanje. Sve vreme je zatvorena u kući, slabo se kreće jer ne sme. A sve to dovodi do depresivnog stanja. Marina je sada krenula sa šestim ciklusom hemioterapija - ispričao je kompozitor.



Normalno je da joj je loše. Po ceo dan spava, ne ustaje iz kreveta. Umorna je i smlaćena. Ali neka je, nek se odmara. Ja je ne diram. Spremam sve što treba, donosim joj hranu, a njeno je samo da se odmara i da se ne izlaže stresu. Marina je trenutno u takvoj fazi, nema snage da priča, pa se nikome ne javlja na telefon.

Osim toga, Aleksandar je istakao koliko je zgađen pojedinim medijima koji prenose netačne informacije o zdravlju Tucakovićeve.


Ne umire, kao što se priča, samo je takav proces sa tim terapijama. To što se oseća loše je samo očekivana reakcija. Samo da izdrži desetak dana, pa će biti bolje - zaključio je Radulović za Star, a prenose mediji.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>