Region

Svet

Jelena Tinska: 17 godina pa 7 puta silovana, ma hajde molim vas!

Jelena Tinska gostovala je kod Jovane Joksimović i komentarisala navode devojaka koje su optužile Miroslava Miku Aleksića za silovanje. "17 godina pa 7 puta silovana, ma hajde molim vas!"

Jelena Tinska: 17 godina pa 7 puta silovana, ma hajde molim vas! Screenshoot/Instagram
Jelena Tinska je na celu priču kako kaže stavila znak pitanja:


– Kaže silovao me sedam puta. Silovao me jednom pa sam otišla i prijavila ga u muriju, zašto ja to ne kažem mami, ako nemam odnos sa njom, zašto to ne kažem drugarici, meni je to jako čudno, ja potpuno podržavam ove devojke, ali mi je sve ovo čudno – rekla je ona, a Jovana je podsetila da su tema devojčice:


– 17 godina devojčice, ali ne baš, devojčice su možda sa 11,12  godina, 17 godina pa sedam puta silovana, ma hajde molim vas, pa tako kažu okliznuo se na koru od banane i ubo se na nož i tako 17 puta – završila je Tinska.

Milena Radulović je pre dva dana pet sati davala iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koga je više devojaka optužilo za seksualno zlostavljanje, a juče u prepodnevnim časovima isto to je uradila i njena koleginica Iva Ilinčić.
Video pogledajte OVDE!


 

Jovana: “Vi stavljate znak pitanja?”

Jelena Tinska: “Ne, ja stavljam znak čuđenja”.

Jovana: “Pričamo o devojčicama koje su imale 17 godina”

Tinska: “17 godina devojčice??? Pa, ne baš! 11-12 godina, možda. 17, pa silovana sedam puta - sorry” pic.twitter.com/EgKTuPb8yY

— Blogdan (@blogdan_) January 22, 2021
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>