Region

Svet

Bivši verenik Andreane Čekić, navodno moli pevačicu za oproštaj!

Bivši verenik folk pevačice Andreane Čekić, Marko Milošević, navodno moli pevačicu za oproštaj i drugu šansu nakon što su se, kako pišu domaći mediji, žestoko posvađali tokom odmora na planini pre nekoliko dana.

Bivši verenik Andreane Čekić, navodno moli pevačicu za oproštaj! Screenshoot/Instagram
Andreana Čekić je definitivno stavila tačku na njihovu vezu i ne želi da oprosti Marku, te je odmah nakon raskida otputovala u Beč, gde vreme provodi s porodicom i prijateljima, kako navodi izvor.


Međutim, on je jako uporan po pitanju pomirenja, pa je svakodnevno zove i moli za oproštaj i za drugu šansu. Kako mu se Čekićeva ne javlja, on joj šalje poruke u kojima obećava da će se promeniti, da je više neće sramotiti, kao i da neće biti ljubomoran i svadljiv. S obzirom na to da se ona više puta opekla verujući mu, obećanja je više ne zanimaju, a kako kaže izvor, dosadilo joj je da zbog njega ugrožava svoju karijeru.


Otkako je s njim u vezi, mnogo se negativnije kotira u javnosti, posebno zbog čestih svađa o kojima se pisalo, a smučilo joj se i to što je zbog svakog skandala morala da objašnjava porodici i prijateljima šta je u pitanju. Podsetimo, Andreana i Marko su nedavno otputovali na odmor na planinu, gde su se najpre posvađali u restoranu naočigled svih. Tu su bili prisutni i Aleksandra Prijović i Uroš Živković, a njihovim prijateljima je bilo vrlo neprijatno. Svađu su nastavili u apartmanu, gde su leteli predmeti, a sutradan su zajedno napustili hotel. Nakon toga, Andreana je raskinula s Markom i dala mu otkaz, a kao menadžera je angažovala Ibru Šarića, koji radi turneje po Americi.
 

Šok izjava voditeljke: Treći zlostavljač poznatiji je od Mike i Bate!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>