Region

Svet

Šok izjava voditeljke: Treći zlostavljač poznatiji je od Mike i Bate!

Šok izjava voditeljke Jovane Jakić o trećem zlostavljaču! Poznatiji je od Mike i Bate ali će njegov identitet otkriti tek kada u sve bude uključena i policija.

Šok izjava voditeljke: Treći zlostavljač poznatiji je od Mike i Bate! Screenshoot/Youtube




Voditeljka Jovana Jakić je u emisiji na televiziji Happy izjavila da pored Mike Aleksića i Bate Miladinovića postoji još jedan zlostavljač, ali da će njegov identitet otkriti tek kada u sve bude uključena i policija.


Voditeljka je nedavno otkrila svoja loša iskustva i traume iz dve škole glume ispričala kroz šta je sve prolazila u tom periodu i čemu je  prisustvovala. 

Ona je otkrila i da postoji treći čovek na ovom spisku zlostavljača, koji kada bude otkriven "mnogima će srušiti ideje o detinjstvu". Kako kaže, još uvek čeka da ga određene osobe prijave policiji i da to bude zvanično. 

"Mnogima, mnogo većem broju nego Mika i Bata, to je javna tajna, ja ne mogu da izgovorim, zato što još uvek imam samo par svedoka, preko telefona. I danas se Srbija kune u njega, on je deo svih naših detinjstava i hoću da zajedno dokažemo. Hoću da srušimo kockicu, mislim na najvažniju kockicu našeg detinjstva. Još sam u fazi istraživanja, a nas dvoje idemo zajedno i pronaći ćemo više desetina svedoka", rekla je Jovana Jakić.



 



Da postoji još jedna javna ličnost koja je godinama zlostavljala maloletnike, Jovana je potvrdila i za MONDO, ne precizirajući o kome je reč.

"Tako je, postoji još jedan mentor u oblasti televizije koji je takođe godinama zlostavljao. On je već jednom bio privođen zbog sličnog krivičnog dela, ali se nada da će kolege iz novinarske profesije stati iza ovih mojih reči i da će se to ime uskoro obelodaniti. Ja znam da se on sada trese od straha i da čeka da se njegovo ime spomene", kaže Jovana.

Kako je voditeljka ranije otkrila za MONDO, mreža pedofila postoji, ali ona nije organizovana. Uhapšeni Miroslav Mika Aleksić i njegov preminuli mentor Bata Miladinović imali su mnogo sličnosti, ali nisu bili u bliskim odnosima, niti su zajedno radili na podvođenju devojčica. 

"Njih dvojica su uvek bili konkurencija, nisu imali nikakav blizak odnos, već je uvek bilo nekih hladnih pogleda, ali su znali da su zaštićeni. Ipak, to je sve bilo povezano, bila je ista ekipa ljudi. Tu je postojala jedna televizija, jedan radio i škola glume gde su oni vladali. Znali smo svakodnevno šta se dešava na časovima kod Bate i kod Mike. Iako je tu bilo dosta poštenog sveta, oni bili manijaci“, kaže Jovana Jakić za MONDO. 



Da podsetimo, "Pandorina kutija" je otvorena kada je glumica Milena Radulović obelodanila da je doživela silovanje od strane svog mentora u školi glume Miroslava Aleksić kada je imala 17 godina, nakon čega je prijavu podnelo još pet devojaka. 


Mika Alekić je juče saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. U Tužilaštvu je rekao da optužbe nisu tačne i da ne zna zašto su devojke to rekle. Tereti se da je od 2008. godine do hapšenja počinio osam krivičnih dela silovanja i sedam krivičnih dela nedozvoljene polne radnje, na štetu šest oštećenih, od kojih je jedna maloletna. Tužilaštvo je tražilo, a Viši sud odredio pritvor Aleksiću do 30 dana i naložio pokretanje istrage.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mondo

Povezane vesti:


>