Lepota

Ljubav

Sindi Kraford otkrila kako da podmladite kožu 15 godina! (RECEPT)

Ona ima neprolaznu lepotu... Lažu vas, ovo je jedini način! Sindi Kraford otkrila kako da podmladite kožu 15 godina! Pred vama je recept!

Sindi Kraford otkrila kako da podmladite kožu 15 godina! (RECEPT) Screenshoot/Instagram
Ima telo boginje, neprolaznu lepotu i mali mladež iznad usana, milion puta docrtavan na licima žena širom sveta koje su bar na trenutak poželele da budu deo te magije u kojoj ona blista.


Kraljica lepote i glamura decenijama vlada svetom mode. Na tron je stala još sa sedamnaest godina i u pakovanju neodoljivog supermodela pomerila granice. Ne samo da je postavila standarde u lepoti, seksepilu i neodoljivosti, već je otišla i korak dalje. Zašla iza ovog sveta i otkrila tajnu večne mladosti.

 

Priznaćete da samo ime Sindi Kraford u sebi nosi neku magiju. Ima telo boginje, neprolaznu lepotu i mali mladež iznad usana, milion puta docrtavan na licima žena širom sveta koje su bar na trenutak poželele da budu deo te magije u kojoj ona blista. Neuhvatljiva čarolija u njoj učinila je ženskom perfekcijom i donela titulu seks simbola.

 

Otkrivamo vam kako večita muška fantazija prkosi vremenu koje prolazi:


Pije dosta vode, hrani se zdravo, izbegava alkohol i cigarete, redovno vežba i spava kako bi organizmu pružila neophodnu dozu zdravlja. Kaže da zna da je to užasno dosadno, ali potpuno istinito.

 

“Ukoliko pokušate da samo nedelju dana živite na ovakav način, koristi od toga ćete osetiti i videti odmah”, poručuje Sindi, pa nije ni čudo što tako dobro izgleda kada ona to radi ceo život.

 

“Ako se ne brinete o svom telu dok ste mladi, stići će vas posledice tokom godina. Sada shvatam da se naporan trud isplatio”, rekla je Sindi i naglasila da je posvećena tome da ostane u dobroj formi. Vežba najmanje tri puta nedeljno sa ličnim trenerom, ali uživa u sportskim aktivnostima i sa svojim prijateljicama.“Stvarno volim da idem u prirodu sa drugaricama, to me ispunjava. Ujedno je terapija i vežbanje”, kaže ona.


Svesna je da većina žena nema vremena ni novca za vežbanje, ali ističe da mali predah u prirodi, trčanje i zdrava ishrana pomažu više nego išta.

 

“Verujem da mnoge žene misle da ako nemaju sat vremena da odu u teretanu, da nema svrhe vežbati, međutim vredi i samo 10 minuta, pola sata”, savetuje ona.

 

Kaže da kada naglo izgubite ili dobijete kilograme, to je loše za vašu kožu, zato telo treba održavati u formi. A za brigu o njemu ključno je ono što unosimo.

 

“Što više vode popijete to ste zdraviji, što zdravije jedete, to se vidi na vašem licu”, poručila je prelepa Sindi. Priznaje da obožava čokoladu, naročito onu sa suvim grožđem i lešnicima, ali tajna je u tome da nikada ne pojede više od jedne kockice dnevno.


Za njen mladalački izgled najviše je zaslužno samopouzdanje i jak stav, redovna fizička aktivnost i naravno joga koju vežba svakodnevno godinama i tako podmlađuje svoj duh i telo.

 

Budući da se Sindi nikada nije podvrgla nijednoj plastičnoj operaciji, ona je otkrila male trikove za mladalačko lice.
 Bori se sa podočnjacima i borama, rešava ih kolutovima krompira koje stavlja na oči. Koristi i masku od paradajza, koji zgnječi i pomeša sa supenom kašikom meda i malo maslinovog ulja, pa je na licu drži najmanje pola sata.


Priznaje da je svesna da ljudi imaju visoka očekivanja kada se radi o onome što će pronaći ili saznati kada je vide, da je to dodatni pritisak za nju. “Ali ono što mi takve činjenice predoče jeste da moram da se pomirim sa tim da je Sindi Kraford fantazija i nestvaran lik za mnoge ljude i da treba da se potrudim da za njih održim taj imidž”, rekla je zanosna lepotica.

 

Ona nije bila samo supermodel, bila je i više od toga. Savršenstvo koje je blistalo na legendarnim izdanjima modnih magazina, očaravalo svet i ostavljalo divljenje za sobom. Bila je fantazija, mašta i neostvareni san miliona muškaraca. Njene fotografije, naslovnice, posteri postali su kolekcionarski primerci. Postala je muška pasija.

Još se nije rodila ta koja je uspela da kraljicu skine sa trona, jer jedna je Sindi Kraford, bila i ostaće fenomen. Ideal ljudskog savršenstva, simbol neodoljivosti, seksepila i zavodljivosti.

LEPOTA

ZDRAVLJE   


GODIŠNJI HOROSKOP za svaki znak ponaosob. Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>