Region

Svet

Miroslav Mika Aleksić pre 22 godine šokirao voditeljku! (VIDEO)

Poznati režiser, scenarista i učitelj glume uhapšen je u Beogradu zbog optužbe za silovanje. Miroslav Mika Aleksić pre 22 godine šokirao voditeljku nakon priznanja šta radi privatno!

Miroslav Mika Aleksić pre 22 godine šokirao voditeljku! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Kao grom je odjeknula vest o nedelima koje je Aleksić počinio kada je silovao svoju učenice škole glume. Prva je o ovom strašnom činu progovorila Milena Radulović, međutim sumnja se da je broj žrtava veći od jedne osobe.

Pre 22 godine Aleksić je kao gost u jednoj emisiji pričao o svojoj školi glume o đacima, ali i o tome kako roditelji nisu vlasnici svoje dece.

Tokom celog intervjua, koji tek sada poprima tamnu nijansu, u kojem do detalja ulazi u svoj sistem rada pomenuo je nešto što je voditeljku na trenutak zbunilo.

Režiser je počeo da priča o suzama i tome kako nije retko da se njima koristi kada nešto želi da dobije.


"Da li se vama dogodilo s obzirom da ste i vi bili član dramske grupe Bate Miladinovića da zaplačete?", upitala je novinarka svog gosta.

Odgovor je bio potvrdan.

- Da postoji mogućnost da jednom veštinom suze naterate na lice. To se može koristiti i zloupotrebiti - naveo je Aleksić, na šta je voditeljka emisije dodala da ljudi vrlo verovatno jesu skloni tome da se koriste tom tehnikom.

- To sam i ja radio, ja sam to umeo brzo i vešto da uradim od ljubavnih do kućevnih potreba - zaključio je režiser.

Voditeljka ga je zbunjeno dodala da se nada da se tom tehnikom više ne služi. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>