Zadruga

Parovi

Zadruga 4: Vladimir Tomović udario na Kristijana Golubovića! (VIDEO)

Filip Car u toku neviđenog haosa u rijalitiju "Zadruga 4" zbog Tare Simov i Kristijana Golubovića, obrušio se na Minu Vrbaški govoreći da je ona ljiga, koja pravi smicalice namerno i doliva ulje na vatru, terajući Vladimira Tomovića i Lepog Miću da igraju rijaliti igru. A onda je Vladimir Tomović udario na Kristijana Golubovića! 

Zadruga 4: Vladimir Tomović udario na Kristijana Golubovića! (VIDEO) Screenshoot/Youtube


- Cela kuća zna, ti si ljiga i smrad! Ne pali sa strane! Najbitnije je njeno i još od par ljudi mišljenje! Slino jedna smrdljiva! Opet ćeš grebati na kapiji na bensedinima - urlao je Car na Minu.

- Filipe, šta ti pričaš sada? Radi se o meni, a ne o nekom petom! Meni odgovara da ovo radi, neka radi! Ja nisam rekla ništa što nije rečeno - urlala je Mina Vrbaški.

- Ti si napušio Minu bezveze, Mina uvek podlo ide i komentariše! Care, ne možeš mi reći da Mina može gasirati Miću i Vladimira, 'ajde molim te - odbrusila je Zerina Hećo.

- Eto, rekao sam, Đedović, Mića i Vladimir ste najgori, eto. Zašto ti napadaš nju, zbog njega ili? Je l' on imao zlu nameru? - rekao je Kristijan Golubović.

Car je sve vreme pokušao da ubedi sve zadrugare u svoje mišljenje, iako su ga Mića i Đedović demantovali svaki put kada je hteo da uništi Aleksandru i Minu.

- Ja ne pričam sa tobom, mentolu, pa ti opet donosim jakne, nisi ti meni dužna milion evra, pa da ne pričamo, ono kada su pričali da si mu pušila ispod jorgana, ja sam te branio! - poručio je Kristijan.- Petnaest dana ide se po kući i priča se da se puši k*rac, da li će sećaš šta je rekla u svađi? Od tada ide ta priča, ja sam okej sa njom, ali kada sam je pitala, nije htela da priča o tome, jer ima strah - rekla je Aleksandra.

- Da vam objasnim jednu stvar, da je ona bila transparentna i da je rekla da je lagala, moje namere nemaju veze, da je ona rekla da je lagala, sve bi bilo drugačije - urlao je Vladimir Tomović.

- Iskoristio je priliku da zabije Kristijanu - dobacila je Zerina Hećo.

- Ja ću vam reći jednu stvar koju niko nije primetio, pošto vi ne znate, ja sam primetio, i dok je ova gungula, ja imam odgovor, Ivana je postavila pitanje, a niko se nije setio da pita Ivanu da li sam ja rekao njoj da postavi pitanje, a možda baš jesam i da sam toliko kvaran da jesam - odbrusio je Tomović.

- Ja sam joj postavila, ali to nisi uradila, ti si glup, glup si! - uzvratila je Zerina.
 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>