Style

Ljubav & Sex

NEDELJNI HOROSKOP za period od 04. do 10. januara 2021. godine!

Nedeljni horoskop za period od 04. do 10. januara 2021. godine za znakove Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba... Pogledajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla, zdravlja...

NEDELJNI HOROSKOP za period od 04. do 10. januara 2021. godine! Svet Plus

VAGA

Hrana

Koliko god se inače trudite da balansirate u svemu, pa i po pitanjima ishrane, toliko ćete se sada opustiti. U stvari, ne opustiti već raspustiti. Da li zbog praznika ili zbog toga što ste u periodu kada vam je potrebna što „konkretnija“ hrana – samo ćete gledati šta da smažete.

Ljubav

Partnerska i vaša planeta su u dobrom međusobnom aspektu, ali u znacima koji vam energetski ne odgovaraju. Šta ovo znači? Pa, znači da sklada može biti, ali ne onako kako biste vi hteli. Ako volite da sve bude statično, da se razvlači, da se oboje njanjavite, budete zatvoreni u kuću i samo jedete i uživate – biće vam super. Ako niste taj tip i potrebna vam je akcija i dešavanja, i više stimulansa – e onda baš i nećete uživati. Biće vam dosadno. Samo gledajte da se ne svađate u toj dosadi, nije to način za razbijanje monotonije. Slobodne Vage – aktivirale se neke osobe prema vama. I interesantne su, lepo flertuju….

Posao

U poslovnoj sferi ova nedelja funkcioniše po principu – snalazi se kako znaš i umeš. Uz pomoć štapa i kanapa ako je potrebno, ali reši problem i guraj dalje. Da, u ovom vam periodu dolaze komplikacije svake vrste, ali ih isto tako vi rešavate – mozak vam radi sto na sat, ideja ideju sustiže i koliko god da će vas ovi dani umoriti, oni će vam sa druge strane stvarno doneti uspešnu realizaciju, a verovatno i solidnu zaradu. Sve deluje haotično ali iz tog haosa vi izlazite kao pobednik. Naglašeno nerviranje i stres.

Novac

Osnova za dobre prilive imate, ali uspešno ćete prosleđivati novac dalje.

Zdravlje

Odmarajte, ali najpre mentalno. Fizički je potrebno da budete aktivniji.

 ŠKORPIJA

Hrana

Škorpije su ove sedmice “sam svoj majstor” kada je hrana u pitanju. Rešili ste da iznenadite ukućane lično vašim specijalitetima, jer hoćete da im ugodite I da ih razmazite…Vi ćete miksovati namirnice, začine, ukuse – ali će ovi vaši eksperimenti sa hranom biti super!

Ljubav

Da, bračni partner i članovi porodice zaista umeju da vas na svaki mogući način izbace iz ravnoteže. No, niste ni vi cvećka baš i nisu svi drugi krivi a vi jedini ispravni. Problem dolazi sa obe strane i gledajte da ga rešite, ne komplikujte svađama – to nije put sređivanja. Generalno gledano – kroz porodični segment dolaze neprijatne situacije i problemi. Oni u vezama – vama će biti super ukoliko sopstvenu nervozu ne budete unosili u odnos sa voljenom osobom. Nemojte, bolje uživajte jer to sad možete. Slobodne Škorpije – hmmm…..ušli ste u jedan baš baš zanimljiv period. Uživajte u mnogobrojnim dešavanjima…

Posao

Tvrdite kako vam sve ono vezano za posao natenane jede džigericu, ali nisam sigurna koliko je zaista istine u tome a koliko vi volite da izdramite i napravite predstavu od svega. Generalno gledano – imate u ovom periodu dobre pregovore i još bolje dogovore. Imate akcije i dešavanja koje vam donose zaradu i otvaraju nove poslovne projekte. Ok, imate i nerviranja i stres i brzinu i mnoštvo informacija koje vas izbacuju iz takta, imate žurbu i promene u planovima…..Ali, to je život – malo crno, malo belo….

Novac

…a imate i pare. Doduše, samo na neko vreme – troškovi za kuću i ukućane ga „jedu“…..

Zdravlje

Bilo bi divno kada biste se više odmarali, ali mislim da od tog posla sada nema ništa.

 

STRELAC

Hrana

Kada je ishrana u pitanju – kod vas trenutno ne postoji nikakva disciplina. Jako će vam odgovarati sve ono što je dosta začinjeno, ljuto, kiselo, da ukusi budu intenzivni i jaki. Bilo bi dobro da u ishranu uvrstite više mlečnih proizvoda.

Ljubav

Previše praznih priča, premalo opuštenosti. Pokušajte te priče da izbegnete, pogotovo ako vidite da vode u nekom nervoznom, tenzičnom pravcu. Ne kačite se oko gluposti i oko sitnica i ne svaljujte odgovornost jedno na drugo. Jaku energiju koja vas ovih dana kao par nosi usmerite na konstruktivne i zabavne stvari, usmerite na dobar provod, na uživanje i na strasne varnice. E, to će onda biti lepo i oboma vam doneti osmehe na lice. Slobodni Strelčevi – vaš put zvan „ako ih ja ne zavodim, oni se zavode sami od sebe“ i dalje se nastavlja. Suprotni pol vas spopada sa svih strana. Snalazite se kako znate i umete.

Posao

Kad mi se sad rastrčite na sto strana i projurite kroz ovu nedelju brzinom uragana…..Ovaj period će vas stvarno iznenađivati – malo negativno, više pozitivno. Donosiće vam nove ljude, dogovore i poslove. Isto tako donosiće vam i nove obaveze, nervozu i mnogo promena na dnevnoj bazi. Donosiće dobre informacije ali će donositi i žurbu i kratke rokove. Donosiće da se sa nekim u tren oka dogovorite, ali će isto tako donositi i da se sa drugim saradnicima kačite i nervirate. Sve u svemu – pojurite, Strelčevi!

Novac

Da, definitivno će ova nedelja donositi i pare. A vi gledajte da one ostanu u vašem novčaniku….

Zdravlje

Budite oprezniji u saobraćaju. Postoji mogućnost i da se u brzini povredite.

 JARAC

Hrana

Teško je da ćete vi uspevati da održite onu vašu umerenost kojom se toliko dičite kada je ishrana u pitanju. Nekako će se sve nameštati da vas uvuče u društvena dešavanja ili odvede na mesta gde se jako dobro jede….Stigla vam Venera, vladarka dobre klope. Gledajte šta ćete sa njom…..

Ljubav

Jedina stavka koja baš bode oči u ovoj nedelji i koja bi eventualno mogla da donese problem u vašim partnerskim relacijama jeste bilo koja vrsta tajni i skrivanja. Pa čak i one sitne, bele laži – mogu pokrenuti problematiku i tenziju. Ukoliko ništa od toga nemate, nemate ni razloga da vam u ovom periodu bude loše – uspećete voljeno vam biće i vi lepo da se uklopite i da fino uživate. I partner i vi ste raspoloženi za ljubav i strast i izvolite – praktikujte i jedno i drugo. Slobodni Jarčevi – jao, stigla vam Venerica….i nosi poklone – nove ljubavne prilike i prilikice. Otvorite širom okice – emotivna iznenađenja su blizu vas.

Posao

Trudite se da održite dobru komunikaciju na svakom nivou u poslovnom segmentu, jer te stvari sada mogu da škripe i da vam donose opterećenje. Neće baš uvek biti lako prilagoditi se onima koji su preko puta vas, ali sa nešto više volje – uspećete. U ovoj sedmici vas čeka i neka velika „čistka“ – da li kada su u pitanju zaostale obaveze, poslovi,papirologija ili nešto deseto. U svakom slučaju, i pored praznika – očekujte da ćete morati u priličnoj meri da se angažujete i zapnete. Povoljnosti vezane za novac.

Novac

Privlačite bolje finansijske prilike. Potrudite se da vam se one ne izmaknu iz ruku.

Zdravlje

Neadekvatna ishrana može dovesti do problema sa stomačnim delom.

 VODOLIJA

Hrana

Stvarno bi bilo fino da se malo uvedete u red kada je ishrana u pitanju. Preskačete obroke, jedete kad stignete I šta vam dođe pod ruku. Neophodni su vam raznovrsni, ali količinski umereni obroci u jednakim vremenskim intervalima.

Ljubav

I Vodolije mogu imati teškoće u bračnom i porodičnom segmentu. Vas neka pitanja opterećuju i moguće je da više nećete moći da ih držite u sebi. Ok, recite šta imate ali gledajte da to bude iole taktično. Takođe, neki član vaše porodice može imati problem, pa će vam to donositi nervozu i napetost. U vezama – relativno mirna situacija i malo je verovatno da će nešto u većoj meri uticati na partnera i vas. Čak strasti mogu biti pojačane i doneti vam zaista lepe momente. Slobodne Vodolije – neko vam se sviđa i privlači vas, ali taj neko ćuti. Zato vas muvaju drugi, naravno – oni koji se vama ne dopadaju….

Posao

Pa, držite se dobro. Za vas bi još bilo i najbolje kad ovu nedelju ne biste radili – bar biste odmorili koliko toliko i telo i mozak. No, malo je verovatno da će vas potrefiti taj divni scenario. Izvesnije je da ćete i vi, kao i vaša braća Strelčevi imati jednu ekstra pokretnu i divno stresnu nedelju pred sobom. Strelčevi će imati uragan a vi uragan i cunami pride. Napravićete jedno stotinak grešaka, a ako se ne pokačite makar sa tri osobe – ništa niste uradili. No, bez šale sada – jedan naporan period je pred vama. Fokusirajte se.

Novac

Troškovi u ovoj nedelji idu kroz porodicu i ukućane. Leeeepi troškovi….

Zdravlje

Možete se povrediti i u kući i na poslu. Napraviti haos sebi lošom ishranom. Usput se i prehladiti.

 


RIBE

Hrana

Otvorio vam se apetit za slatkiše sve u šesnaest – svaki čas rondate po kuhinji ili po frižideru I gledate šta biste mogli da pojedete, da malo život zasladite….Za to vreme, konfekcijski broj raste…a vi se nervirate, I tešite hranom I dalje….

Ljubav

Komunikacija između partnera i vas definitivno nije mesto na kojem ćete uspevati da se snađete tokom ove nedelje. Bar ne iz cuga. Oboje ste mnogo,mnogo nervozni i preopterećeni ko zna čime, a rekla bih da u ovom periodu i intenzivno sumnjate jedno u drugo – pa je to odličan teren za kojekakve nesigurnosti, a samim tim i rasprave i napetost. Pod dejstvom ste jake energije koju sa malo volje možete okrenuti u pozitivnom smeru i priuštiti sebi sedmicu za pamćenje. Potrudite se da pamtite lepo, ne rasprave. Slobodne Ribe – pojačava se kontakt sa nekim. No, to vam istovremeno prija i budi sve vaše strahove.

Posao

Posao vas baš hoće. Doduše, vi biste povremeno baš voleli kad bi vas taj posao pustio da nešto više odmorite, ali izgleda mi da u ovom periodu nema ništa od toga. Jurićete, sve vreme opterećeni kratkim rokovima i time da li ste sve odradili kvalitetno i bez propusta. No, izvesno je da tih propusta sada može biti, pa bi bilo dobro da posebnu pažnju skrenete na sva papirološka pitanja. S druge strane, dolaze vam vesti,informacije i ponude koji su izvanredni i koji će vas baš obradovati. A stižu i parice.

Novac

Da, te pare definitivno dolaze sada – vi se samo potrudite da i ostanu kod vas i ne odu odmah dalje…

Zdravlje

Nervoza, problemi sa spavanjem. Mogućnost povreda. Oprez u saobraćaju.

 


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom


>