Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 10. januar 2021. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 10. januar 2021. godine na portalu Svet Plus. Zabrinutost ali i lepe vesti... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka.

Dnevni horoskop za 10. januar 2021. godine! Svet Plus
OVAN


Brinete zbog poslovne situacije. U toku je zastoj i plaši vas mogućnost da bi mogao da potraje. Brige na poslu utiču na vaš odnos sa partnerom tako da mu niste u potpunosti posvećeni. Demoralisani ste. Imate manjak energije.


BIK


Što se tiče posla sve teče glatko: znate šta hoćete, vredni ste i ostvarujete ciljeve. Finansije su problematične. Emotivna veza se lagano bliži kraju. Došlo je do distance i vi to normalno prihvatate. Zdravlje je stabilno.


BLIZANCI


Ukoliko ste privatnik prolazite kroz naglašeno nepovoljan period koji se sastoji od manjka novca i finansija. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. Imate sličan način razmišljanja što vam je bitno. Mogući su problemi sa grlom.


RAK


Brine vas situacija na poslu. Obaveza je svakim danom sve manje. Očekuje vas novo poznanstvo. Druga strana ostavlja odličan utisak. Deluje ozbiljno i postojano. Pripazite na ishranu. Jetra je osetljiva.
LAV


Na poslu vas očekuju teškoće. Pokušavate da ih prevaziđete, ali za sada ne uspevate. Niste u potpunosti zadovoljni ponašanjem bračnog partnera. Smeta vam njegova hladnoća, iako sam brak smatrate stabilnim. Kosti su osetljive.


DEVICA


Maksimalno ste fokusirani na prevazilaženje problema na poslu. Stiže novac o kome razmišljate. Zbog problema na poslu ne posvećujete dovoljno pažnje bračnom partneru, što mu smeta. Cirkulacija je loša.VAGA


Poslovna i finansijska situacija su stabilne tako da ste zadovoljni. Kada je emotivna veza u pitanju komunikacija je loša. Štošta vam smeta, ali partneru ništa ne govorite tako da on nije svestan da ste nezadovoljni. Stomak je osetljiv.
ŠKORPIJA


Prilično ste uspešni prilikom regulisanja pravnih pitanja. U slučaju odlaska na sud ostavljate odličan utisak. Fokusirani ste na bračnog partnera. Trudite se da budete što više zajedno. Neophodan vam je odmor.STRELAC


Što se tiče posla sve se odvija po planu. Energični ste, brzi, sve odrađujete na vreme. Emotivna veza odlično napreduje. Imate punu podršku partnera koji razume vašu želju da se poslovno dokažete. Zdravlje je stabilno.


JARAC


Jako ste zabrinuti zbog posla. On stagnira, a vi ne uspevate da ga pokrenete. U potpunosti ste zadovoljni emotivnom vezom. Prija vam pažnja i stabilnost partnera. Razmišljate o braku. Neophodno je da ojačate imunitet.VODOLIJA


Imate ogromna očekivanja kada su finansije u pitanju. Očekuje vas razočaranje jer dobitak neće biti jednak očekivanom. Dolazi do udaljavanja od partnera. Smatrate da vas ništa ne veže i prekidate vezu. Ograničite unos pića i hrane.


RIBE


Posao se odlično razvija, naročito ako ima veze sa inostranstvom. Problem su finansije koje su prilično ograničene. Ne razgovarate sa bračnim partnerom. Čekate da druga strana pokaže inicijativu po pitanju pomirenja. Pripazite na unos hrane.


  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>