Region

Svet

Region

Serija Drim tim, epizoda 3. i 4: Pakao u Babušnici! (VIDEO)

Serija "Drim tim", epizoda 3. i 4. biće emitovane ovog vikenda na Super star kanalu! "Pakao u Babušnici" i "Minimalni minimalac"!

Serija Drim tim, epizoda 3. i 4: Pakao u Babušnici! (VIDEO) Promo







SUBOTA, 9. JANUAR – 3. epizoda - 21.00 Superstar TV


Pakao u Babušnici

U trećoj epizodi serije „Drim tim“, u subotu od 21 čas na Superstar TV kanalu, prisustvovaćemo jednom posebnom događaju – tridesetpetogodišnjici Ikinog i Ciginog braka. Ovaj svečani dan pomutiće krvavi obrt, napad na naše igrače tokom utakmice u Babušnici. Tim skriva odlazak na gostovanje od Cige, ovaj put mnogo lakše nego inače jer je nju okupirala druga stvar – nepoznata beba. Upravo će ta beba odvesti čitavu Ikinu porodicu do sudara s kriminalom i policijom. Ikina visprenost je ponovo na ispitu.









NEDELJA, 10. JANUAR – 4. epizoda - 21.00 Superstar TV




Minimalni minimalac

U četvrtoj epizodi serije „Drim tim“, u nedelju od 21 čas na Superstaru, upoznajemo se sa jednim novim konceptom: „NIŠTA je SVE, dok je glad precenjena“. Naravno, sačinjen od strane Ike i to u trenucima kada nestaju osnovni životni uslovi. Ikina kuća se pretvara u ekološki kamp „Zdravje“, koji privlači braću Slovence, prve i najveće obožavaoce Ikinog novog koncepta. 

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.




Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>