Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Usamljeni multimilioner očajnički traži ženu, a ovo je spisak uslova!

Usamljeni multimilioner očajnički traži ženu, a ovo je spisak uslova! Želim porodicu, ali teško je naći nekog ko ispunjava sve željene kriterijume. Moj terapeut mi je rekao da, ako se potrudim oko pronalaska partnerke koliko i oko posla, nema šanse da nekog ne nađem.

Usamljeni multimilioner očajnički traži ženu, a ovo je spisak uslova! Foto: Facebook

Endi Skot (41) iz Plimuta prvi milion napravio je sa 26 godina.


Nastavio je da uvećava bogatstvo sve dok u 30. godini nije ostao bez ičega usled ekonomske krize.

Ipak, uspeo je da se podigne iz pepela i ponovo stvori imperiju a sada je, kaže, napokon u mogućnosti da se okrene porodici i traži pogodnu devojku za brak. Treba mu kaže, "posebna osoba" koja može sa njim da provodi leta krstareći po Mediteranu, a zime na Alpima.- Želim porodicu, ali teško je naći nekog ko ispunjava sve željene kriterijume. Moj terapeut mi je rekao da, ako se potrudim oko pronalaska partnerke koliko i oko posla, nema šanse da nekog ne nađem - kaže medijima Endi, dodajući da je uveren da će istinski biti srećan tek kada nađe srodnu dušu.
- Preduzetnički život znači usamljenost, i treba vam neko da sa njim podelite sve dobro i loše, da preispitate svoje izbore - kaže Endi.Šta Endi traži od partnerke? Ovako izgleda njegov spisak:– Inteligentna, jedinstvena devojka koja ne shvata sebe previše ozbiljno i živela je interesantan život. Gadi joj se osrednjost i uspela je u nečemu, šta god to bilo.

– Žena koja nije rođena sa zlatnom kašikom u ustima, koja je sama nešto postigla.

– Žena koja vodi računa o sebi i svom izgledu. Mora da vežba pet puta nedeljno i da se ponosi svojim izgledom.

– Žena koja nije navučena na društvene mreže, koja ume da živi u stvarnom životu.

– Žena koja je dostojna njegovog poverenja.– Kameleon koji će se snaći u svim situacijama i koja može podjednako da prisustvuje i gala događaju, i zabavi za tinejdžere.

– Žena koja može da bude i ozbiljna i dete, žena koja može da bude i glamurozna i da zasuče rukave.

– Žena koja voli prirodu i šetnje, vodu, jedrenje i koja ne izigrava princezu već može da se prilagodi svim uslovima.

– Žena koja želi da se skrasi i želi decu, ali takođe shvata i da život ne završava sa decom i da i porodični život može i treba da bude zabavan i pun avantura.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>