Sme�no

Ostalo

Potera: Takmičari osvojili 1.080.000 dinara! Neemitovani video!

Neemitovani video! Takmičari osvojili 1.080.000 dinara u kvizu "Potera". Ako vam je protekla epizoda "Potere" bila zanimljiva, ovaj video će vas dodatno zabaviti - napisao je Memedović.

Potera: Takmičari osvojili 1.080.000 dinara! Neemitovani video! Screenshoot/Instagram

U kvizu "Potera" koji je emitovan 5. jaunara na RTS-u fantastični takmičari osvojili su rekordnih 1.080.000 dinara, a dodatno će vas nasmejati i zabaviti video, koji u celosti nije emitovan.


Naime, Darko, Siniša, Bojan i Arsenije su pružili sjajno znanje, oni su se prvo kvalifikovali za finalnu poteru, nakon pojedinačne borbe sa tragačom Žarkom Stevanovićem.

Prednjačio je Siniša, koji je osvojio čak 700.ooo dinara. Takmičari su sjajno su odgovarali i u finalnoj poteri, a imali su čak 23 koraka ispred tragača. Nakon emitovanja veliku pažnju javnosti privukli su takmičari i emisija.

Voditelj Jovan Memedović objavio je video iz montaže, neki delovi su emitovani, dok neke od njih publika nije imala priliku da vidi u sinoćnoj emisiji. Zanimljive i smešne situacije dodatno su zabavile sve.Prvi takmičar Arsenije namsejao je Memedovića koji nije mogao da se suzdrži pa se zasmejao, a na njegovu opasku nije ostao imun ni tragač Žarko, koji je posebno poznat po ozbiljnosti.

Memedović je u toku emsije Bojana i Sinišu oslovio sa "Arsenije", imenom prvog takmičara, koji se tada našalio da je to zbog toga jer je ostavio jak utisak.

- Potera - Making of - Ako vam je protekla epizoda "Potere" bila zanimljiva, ovaj video će vas dodatno zabaviti - napisao je Memedović uz VIDEO. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>