Region

Svet

Region

Nova serija: Crna svadba! Psihološki triler, sa elementima drame i horora!

Nova serija "Crna svadba" snimana je gotovo u tajnosti! Psihološki triler, sa elementima drame i horora! Evo kada i gde ćemo je gledati!

Nova serija: Crna svadba! Psihološki triler, sa elementima drame i horora! Promo




“Crna svadba” je jedna od najiščekivanijih domaćih serija, ali uz “Porodicu” jedina koja se snimala gotovo u tajnosti.


Scenarista serije je Strahinja Madžarević, dok režiju potpisuje Nemanja Ćipranić. Priča od 10 epizoda prati istragu inspektora Petra, koja ga dovodi do neverovatnih otkrića.



Žanr serije je psihološki triler, sa elementima drame i horora, kao i sa jakim prisustvom folklornih elemenata i narodskih verovanja iz istočne Srbije.



Glavne likove tumačiće Uliks Fehmiu i Nikola Kojo, a u ostalim ulogama videćemo i Jelenu Đokić, Slavka Štimaca, Predraga Peđe Bjelca i Tonija Mihajlovskog.






Radnja je zasnovana na starom vlaškom obredu sahranjivanja mladića u svadbenom odelu, koga ispraća verenica ili neka druga devojka odevena u venčanicu. Kroz izraženo prisustvo folklornih elemenata i narodnih verovanja iz ovog dela Srbije, upravo će se ovim obredom suočavati dvojica inspektora.



I same lokacije za snimanje su veoma zanimljive. Scene koje ćemo viditi u seriji napravljene su u centralnoj Srbiji, podno čuvenog krša – u etno-domaćinstvima i na starom srednjovekovnom groblju.



Serije poput “Crne svadbe” retko su rađene kako u domaćoj kinematografiji, tako i u regionu, a u svetu nešto slično viđeno je u “Mladom papi”.



Iz produkcijske kuće “Farejflaj” veruju da će ovaj psihološki triler, koji nas kroz krimi-radnju uvodi u svet magije i drevnih obreda obeležiti 2021.



Datum premijere još se drži u tajnosti, a “Crnu svadbu” imaćemo prilike da gledamo na Superstar TV. Sve serije “Fajerflaja” rade se u partnerstvu sa Telekomom Srbija.


Osim “Crne svadbe”, aduti ove produkcije za narednu sezonu su i serije “Porodica” i “Kalkanski krugovi”.



Mini-serija “Porodica” o hapšenju Slobodana Miloševića, koga tumači Boris Isaković, dok Miru Marković igra Mirjana Karanović. “Kalkanski krugovi” su porodična drama sa jakim triler elementima. Radnja je smeštena u seoskom ambijentu. Problemi su savremeni, generacijski određeni i ovakvu priču voleće široka publika, piše “Kurir”.



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE  


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/filmitv.rs

Povezane vesti:


>