Ljubav

Style

Kako prepoznati svoju pravu ljubav? Osobu zbog koje vam rastu nova krila...

Zejdno činite posebnu iskru u Univerzumu! Kako prepoznati svoju pravu ljubav? Osobu zbog koje vam rastu nova krila... To je osoba koja vam daje više odgovra nego pitanja. Osoba čiji pogled greje vašu dušu i UZ TEBE SAM znači puno više od VOLIM TE.

Kako prepoznati svoju pravu ljubav? Osobu zbog koje vam rastu nova krila... Svet Plus
Ona ne sumnja u vašu ljubav, ne odustaje od nje, već je spremna da vam pruži više ljubavi nego što možete zamisliti.Ova osoba ima ozbiljne namere i sa vama prvenstvebno želi da postane pravi prijatelj, a tek onda partner.


Ona neće čekati da sami ispišete istoriju vaše veze, već ćete je pisati zajedno.

Osoba u koju se vredi zaljubiti je osoba koja ne želi da vas kontroliše, ograničava i menja. Ona voli vašu jedinstvenu prirodu i podstiče vas da se svakodnevno razvijate na duhovnom i emotivnom nivou.


Želi da vam ulepša svaki dan i svaki susret, a čak i najjednostavniji rituali i trenuci sa njom postaju najlepše iskre u Univerzumu.

Ona vas poštuje, divi se vašim uspšesima i direktno komunicira sa vama. Za nju ne postoje laži, zablude i skrivanje problema.

Pored nje se osećate zaštićeno i važno. Spremna je na promene zarad vašeg zajendičkog cilja.

U odnosu sa njom ne postavljate dodatna pitanja, već vam je sve potpuno jasno - sve je jednostavno i teče lagano.

Ona razume kada vam je potrebno više prostora i slobode - poznaje vašu dušu.Osoba vredna vaše ljubavi je ona sa kojom znate na čemu ste i svesni ste d aje to ona prava ljubav između srodnih duša. Ona u vam anikada neće probuditi sumnje u sebe i vašu ljubav, već će vaš život učiniti jendostavnijim i lepšim.To je ljubav zbog koje nam rastu nova krila.

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>