Region

Svet

Stefan Đurić Rasta: Pritvor do 27. januara 2021. godine!

Stefan Đurić Rasta se na saslušanju u tužilaštvu nakon hapšenja branio da je pronađeni skank koristio za sopstvenu upotrebu, međutim, tužilaštvo mu nije poverovalo. Pritvor do 27. januara 2021. godine!

Stefan Đurić Rasta: Pritvor do 27. januara 2021. godine! Screenshoot/Instagram

Stefanu Đuriću Rasti produžen je pritvor do 27. januara.Apelacioni sud u Beogradu produžio je za još mesec dana pritvor pevaču Stefanu Đuriću Rasti i B.L, kod kojih je početkom oktobra kada su uhapšeni, pronađen skank i kokain.Pritvor im je produžen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom roku mogli da ponove krivično delo, precizirala je za Tanjug portparol suda Mirjana Piljić.


Prema ovoj odluci pritvor može da im traje do 27. januara, nakon čega će se odlučivati da li i dalje postoje razlozi za dalje zadržavanje u pritvoru. Protiv Djurića i B.L. Više tužilaštvo u Beogradu vodi istragu zbog sumnje da su izvršili krivično delo - nedozovljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je zaprećena kazna od tri godine do 12 godina zatvora. Istraga je u završnoj fazi i očekuje se odluka o optužnici.Đurić se na saslušanju u tužilaštvu nalon hapšenja branio da je pronađeni skank koristio za sopstvenu upotrebu, međutim, tužilaštvo mu nije poverovalo.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Tanjug


>