Style

Ljubav

Astrolog Tanja Veljković: Strah je suda oko nas! Sledi velika mutacija!

Strah je suda oko nas! Sledi velika mutacija! Sinoć je došlo do konjukcije giganata Jupitera i Saturna. Zvezde poručuju da je vreme u kojem se nalazimo izuzetno značajano, jer se rađa novi svet, kaže astrolog Tanja Veljković. 

Astrolog Tanja Veljković: Strah je suda oko nas! Sledi velika mutacija! Svet Plus
Posle duge pauze, Jupiter i Saturn ponovo započinju ciklus u vazdušnom elementu, u znaku Vodolije Biće naglašeni bunt i potreba ljudi da se usprotive represiji, da se osvoji pravda, jednakost i ravnopravnost.


Pre 800 godina objavljena je povelja slobode poznata pod nazivom Magna Karta, koja vladara stavlja pod vladavinu zakona i predstavlja simbol slobode od ugnjetavanja - da li je došlo vreme da ova generacija napiše svoju povelju?

U Jevanđelju po Mateju stoji da je rođenje Isusa Hrista, spasitelja, najavila pojava velike sjajne zvezde na istoku, iznad Vitlejema. Spazivši je, tri mudraca su krenula ka njoj i stigla do mesta rođenja.Pretpostavlja se da je Vitlejemska zvezda zapravo bila konjunkcija Jupitera i Saturna u znaku Riba (hrišćanstvo) sedme godine pre nove ere, kada su ove dve planete započele poslednji ciklus u vodenom elementu (duhovnost, spiritualnost) sa tri egzaktne konjunkcije (29. maja, 1. oktobra i 5. decembra).Jupiter i Saturn kruže oko Sunca i otprilike svakih 20 godina obrazuju konjunkciju i započinju novi sinodički ciklus. Nekada je to bio najduži poznati ciklus između dve planete i pridavano mu je posebno značenje.Zimski solsticij 21. decembra, dan kada Sunce ulazi u znak Jarca, najtamniji i najkraći dan u godini, i ovoga puta nosi u sebi pojačanu energiju i simboliku. Dani postaju sve duži, tama ustupa mesto svetlosti. To je tačka na kojoj se dodiruju kraj i novi početak, prema kojem smo se kretali cele 2020. godine.


Hronokratori
Planetarni par Jupiter - Saturn poznat je i po imenu veliki hronokratori, jer predstavljaju markere vremena. Astrolozi su im pridavali veliki značaj.

Nije slučajno da posle svega što smo prošli Saturn i Jupiter započinju dvadesetogodišnji ciklus, jer njihov spoj uvek donosi novi poredak stvari, a to nam je prekopotrebno. Dakle, kosmos je i ovoga puta bio velikodušan i servirao nam je dve važne ciklične prekretnice u istom danu.


Međutim, ovo je tek početak. Ciklusi obrazuju serije koje se odvijaju sa matematičkom preciznošću.Posle 200 godina dešava promena elementa. Vazduh će zameniti zemlju. Ta promena se naziva velika mutacija. Dalje, u našem slučaju ne samo da se menja obrazac, nego je posle punih 800 godina ponovo na redu vazdušni element.Astrologija se bavi proučavanjem ciklusa. Ovo je sjajna prilika da uočimo koji su bitni događaji u prošlosti obeležili neki ciklus i kako da to iskoristimo za razumevanje vremena u kojem smo. Odjednom smo se našli na ogromnoj raskrsnici, i nije ni čudo što nam je potrebno istinsko reprogramiranje. Pred nama su radikalno nove stvari o kojima nemamo nikakvo iskustvo u našim životima, jer nam se nikada ranije nije dogodilo nešto slično.Baš iz tog razloga je toliko straha svuda oko nas, jer treba da izgori. Strah oduzima lakoću, prikiva za zemlju, spušta vibraciju. Ako pristanemo na to, nećemo moći da iskoristimo benefite koje vazdušni element donosi.


Nađite svoju ulogu!
Nekima je sada teško, jer je u prethodne dve godine trebalo da dovedemo sebe u red. Da sredimo košmar u svojim glavama, karmama, porodičnim odnosima, da počistimo kuće i dvorišta. Pred nama je kolektivni plan i tu treba da damo doprinos, da nađemo svoju ulogu, a to će nam biti teret ukoliko sada nismo lagani, bez opterećenja.
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti

Povezane vesti:


>