Ostalo

Sme�no

Zima 2020: Trik da učinite svaki par obuće vodootpornim!

Kada dođe zima i sve učestalije padavine, svi počinju da traže novu obuću, koja će stopala čuvati od vode. Trik da učinite svaki par obuće vodootpornim, a kakava će biti zima 2020/2021. izgleda nam ostaje da vidimo.

Zima 2020: Trik da učinite svaki par obuće vodootpornim! Svet Plus

Problem je u tome što je jedina obuća koja se smatra nepromočivom gumena čizma, a svi prodavci su se ogradili deklaracijom, na kojoj uglavnom piše "za suvo vreme". Mana gumenih čizama je krutost i hladnoća, pa ih zbog toga mnogi ne vole.


Međutim, da bi vam noge ostale suve i tokom svakodnevnih padavina, nema potrebe da dajete velike sume novca na novi par obuće, postoji trik koji će vaše stare cipele učiniti vodootpornim za nekoliko minuta!

 
Jednostavno, nabavite pčelinji vosak! Premažite obuću ovom smesom i ostavite da upije i osuši se, pa višak obrišite salvetom i spremni ste za zimski, kišni dan ili snežni dan!

 

Trik uspeva i kada je reč o platnenoj obući, pa se pripremite tako da ništa ne može da vas iznenadi, ali vodite računa - može da se desi da platno ostane flekavo zbog masnoće.

 

Kada obuću namažete pčelinjim voskom, voda će se samo slivati sa njih, bez upijanja koje vodi do mokrih nogu, a kasnije i prehlada.

Zima je već tu, pa se pripremite na vreme!Mesečni horoskop za januar PRVI i DRUGI deo.  
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>