Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 20. decembar 2020. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 20. decembar 2020. godine na portalu Svet Plus. Raku je neophodna podrška partnera ali... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka.

Dnevni horoskop za 20. decembar 2020. godine! Svet Plus

OVAN

 

Inventivni ste i imate nove poslovne ideje. Kolege su oduševljene vašim predlogom i prihvataju ga. Fokusirali ste svoju strast i ljubav prema partnerki. Ona ima utisak da je odnos previše intenzivan. Zdravlje je stabilno.

 

BIK

 

Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom. Smatra da ste osoba na koju može da se osloni i planira vaše učešće u novom projektu. Pokuzujete emocije simpatiji, ali ona još uvek nije sigurna da treba da uđe u vezu. Pripazite na ishranu.

BLIZANCI

 

Fokusirani ste na obaveze i svesni da se posao odlično razvija. Očekujete nestrpljivo uspeh. Emocije su vam proradile i slobodne vreme posvećujete voljenoj osobi. Razmišljate na temu braka. Osećate se dobro.

 


RAK

 

Poslovna saradnja sa strancima se ne odvija na željeni način. Svesni ste da vas ignorišu i nećete se iznenaditi ako prekinu saradnju. Potrebna vam je podrška partnera, ali ona izostaje što vas prilično pogađa. Pritisak je sklon variranju.
LAV

 

Suđenje se ne odvija u vašu korist, čega ste svesni i prilično zabrinuti. Imate simpatiju i polako pokušavate da joj se približite. Želite da se ona emotivno otvori prema vama. Očekuju vas stari, poznati problemi sa reumom.

 DEVICA

 

Na poslu vas očekuje previše obaveza i problema koje ne uspevate da prevaziđete. Iako ste u vezi imate problem da pokažete svoje emocije na spontan i otvoren način. Partner čeka da se opustite. Cirkulacija je loša.

 

Prirodno posvetljivanje kose u kućnim uslovima!

VAGA

 

Zadovoljni ste situacijom na poslu jer je stabilna. Pravite nove planove u cilju daljeg razvoja posla. Nezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Smeta vam što forsira prvenstveno čulni aspekat veze. Pripazite na disajne organe.

 


ŠKORPIJA

 

Situacija na poslu je složena. Dok neke obaveze rešavate rutinski, neki problemi zahtevaju više pažnje i truda. Emocije su vas postojane i u potpunosti se posvećujete voljenoj osobi. Očekuju vas problemi sa zubima i poseta stomatologu.

 

STRELAC

 

Posao se odvija na zadovoljavajući način bez stresa i problema. Opušteni ste i sve obavljate u roku. Insistirate na učestaloj komunikaciji sa simpatijom. Druga strana još uvek nije spremna za ulazak u vezu. Apetit vam je pojačan.


JARAC

 

Poslove odrađujete jedne za drugim ili čak paralelno, više njih u isto vreme. Ubacili ste se u brzinu i što je najbolje sve teče glatko. Dopada vam se osoba za koju niste sigurni da li je slobodna ili ne. Zdravlje je stabilno.

 

VODOLIJA

 

Prvenstveno vas novac zanima tako da prioritet dajete obavezama koje omogućuju brzi priliv finansija. Odličan je dan za novo poznanstvo. Dopada vam se energičan i pozitivan stav druge osobe. Probavni sistem je prilično osetljiv.

 

RIBE

 

Ambiciozni ste, vredni, željni uspeha. Posao obavljate na brz i efikasan način. U kontaktu ste sa osobom koju ste nedavno upoznali. Niste sigurni da li druga strana želi prijateljstvo ili vezu sa vama. Zdravlje je zadovoljavajuće.

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>