Style

Ljubav

Mesečni horoskop za januar 2021. godine! Nova godina donosi nove izazove!

Mesečni horoskop za januar 2021. godine! Nova godina donosi nove izazove! Pogledajte šta vas očekuje na početku godine kada je u pitanju posao, zdravlje, ljubav, ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Mesečni horoskop za januar 2021. godine! Nova godina donosi nove izazove! Svet Plus


VAGA

Nova godina donosi nove izazove. Pred vama je jako ozbiljan i težak period jer je potrebno da se priviknete na nove situacije u vašem životu, a istovremeno da rešite poslovne, lične i porodične probleme. Potrudite se da imate malo više razumevanja za brljotine kolega s posla, ali i osoba do kojih vam je stalo poput bliskim prijatelja ili rođaka. Nemojte očekivati nemoguće. Idealni partneri su vam u ovom periodu Bikovi i Lavovi.

Ako ste u nešto zrelijim godinama, Jarac i Blizanac su vam takođe privlačni. Budite nežni prema voljenoj osobi jer time možete pokazati da ste osoba na koju ona uvek može da računa. Volite da se druđite sa pozitivnim ljudima, a to treba posebno da nastavite i u novoj godini. Zdravlje vam je u nadolazećim praznicima odlično.Posao i finansije

Kako ne biste proćerdali dragoceno vreme i energiju, bolje sednite i usaglasite se oko poslovnih odluka sa kolegama. U poslednjoj dekadi pritisak popušta. Krajem meseca moguć priliv novca i to u zadovoljavajućoj količini, napokon.

Period koji dolazi je za vas izuzetno aktivan i intenzivan na poslovnom planu. Ali budite oprezni, jer će neke kolege koristiti to i mogu vas izmanipulisati ili čak prevariti. Kako se bliži kraj meseca, tako će se obim posla povećavati, ali to će se na kraju isplatiti jer ćete biti pohvaljeni. Jednoj osobi ne ukazujete poverenje i to će se pokazati kao dobro, jer će njeno obećanje dato vama biti izigrano.

Ovog meseca ste raspoloženi da sve svoje rasprave rešavate dijalogom, međutim to nije preporučljivo.Potrudite se da svoje komentare zadržite za sebe i raspravu svedete na minimum jer preterano subjektivno doživljavate nove događaje i situacije na poslu, a konstantno potcenjujete sposobnosti pojedinih kolega.
Ljubav, porodica, prijatelji

Iskoristite svaki trenutak. Vi konstantno pokušavate da promenite svoj odnos na ljubavnom planu u skladu sa ličnim željama i interesima, ali imate utisak da stalno lupate glavom u zid. Međutim, ovo je period kada ćete imati lošu komunikaciju sa partnerom. Ono što možda vama izgleda jasno i prihvatljivo, za vašeg partnera je totalno suprotno. Tokom januara nema mnogo nade da ćete naći dovoljno izazovnog partnera koji će zadovoljiti vaše kriterijume, ali ne brinite, u Novu godinu ulazite sa novim mogućnostima za partnersku vezu.

Savet za zauzete Vage da ne rešavaju probleme partnera ako oni to od njih ne traže. Moguće upuštanje u kratku avanturu o kojoj ne znate ama baš ništa. Vi ste trenutno ranjivi, te prepustite partneru da kreira zajednički život. Potrudite se da uživate maksimalno u privilegijama koje dobijate od svoje porodice i prijatelja. Za slobodne Vage predstoji novo poznanstvo koje obećava uzbudljive emocije i zadovoljstvo.’Horoskop za zdravlje

Zvezde ukazuju na to da ove godine nećete imati novih zdravstvenih problema. Tako bi trebalo da bude kada bi sve Vage bile identične. Pošto to nisu, one će različito reagovati na iste životne situacije. Imajući u vidu da ste malo ambiciozniji u ovom periodu, mogli biste malo da preterate. Moguće je da preterano istrošite svoju energiju ili da se preforsirate pa da to ugrozi vaš imuni sistem i dovede do infekcije.

Idite kod lekara ako vas iznenada zaboli nešto u predelu grudnog koša. Najbolje je da ovog meseca u kući provodite što više vremena i tako ćete biti sigurni da će Novogodišnji praznici proći u zdravlju i veselju.

 

Stevia ubija želju za slatkišima, alkoholom i cigaretama! Posadite je!


ŠKORPIJA

Nastupio je period kada bi trebalo da sredite situaciju u svom ličnom životu, ali i finansijsku situaciju, ljubavni život i odnose u porodici. Uspesi su tu nadohvat ruke, a njih ćete osigurati samo ako udružite svoje snage sa partnerima i pružite im poverenje u potpunosti.

Uživaćete sa duhovitim Ovnom i posesivnim Strelcem. Ipak, najbolja situacija vas očekuje na emotivnom planu i u odnosu sa bližnjima. Pojedine osobe bude vaše interesovanje i rasplamsavaju vaše emocije. Budite oprezni! Ne ulazite u vezu sa osobom koja nije slobodna. Vodite računa o kičmi i stopalima.Posao i finansije

Možete očekivati unapređenje ako se bavite berzanskim poslovanjem. Sve polako dolazi na svoje mesto, te je preporuka da budete strpljivi. Imate dobru saradnju sa zemljanim znacima, ali savet tražite od osoba rođenih u vatrenom znaku.

Ako se bavite trgovinom, nastupa povoljan period, posebno ako je reč o uvozu. Obratite pažnju na kurs dolara i nemoj kalkulisati sa njim. Moguće da će nastupiti manji problemi koji će biti lako rešivi. Neke Škorpije će u ovom periodu biti depresivne, a to se pre svega odnosi na one koje su ostale bez posla ili partnera.

Pošto ćete biti skloni crnim mislima, najbolje je da svu tu lošu energiju usmerite u nešto kreativno, jer će vam se pružiti prilika da nešto zaradite. Imaćete dosta obaveza na poslu, ali uspeh je na kraju meseca zagarantovan. Januar će za iskusne blizance biti povoljan za poslovne transakcije, ali budite oprezni jer možete biti izmanipulisani od strane bliskih saradnika. Obnovite svoju poslovnu garderobu kad budete u prilici.
Ljubav, porodica, prijatelji

Ako ste zauzeti, možete očekivati finansijsku podršku partnera, a preporuka je da zajednički investirate u budućnost. Stalno imate utisak da partner nešto krije od vas. Slobodne Škorpije su u ovom periodu preterano napadne, te će oterati nekog ko je za njih zagrejan. Potrudite se da shvatite šta partner pokušava da vam kaže, jer tako nećete upadati u neprijatne situacije. Romantični ste i trudite se da stvorite prijatnu atmosferu u svojoj okolini. Treba da se trudite da vrednujete nečije zalaganje i osećanja koja iskazuje jer od vas zavisi uspeh vaše veze.Posebno vas nadahnjuju zajednički planovi, a postoje situacije koje vas dodatno insirišu na emotivnu sreću. Izlazite češće i videćete da ćete tamo upoznati osobu svojih snova. U kom pravcu će ići taj odnos, zavisi od vas. Partner je ljubomoran, te se pripazite. Savet je da se u ovom mesecu krećete u društvu ljudi koji su vam bliski.
Horoskop za zdravlje

U ovom periodu vaše zdravlje je sasvim solidno. Ukoliko želite da budete zdravi ne junačite se i ne testirajte svoje sposobnosti. Nemojte mnogo da se ljutite ako neko želi da vam ukaže na grešku i počne da vas kritikuje. Idu praznici, te budite tolerantniji, a time ćete i svoje zdravlje očuvati. Vi ste osoba koja često zna da pretera te se trudite da se obuzdate u određenim situacijama kako vaše zdravlje ne bi ispaštalo.

Budite umereni u konzumiranju hrane i pića. Novogodišnji praznici sa sobom nose mogućnost prejedanja, a to vam sad nikako ne treba. Savet je da pazite kičmu, moguće je da ćete nositi nešto teško, čime ćete uzrokovati bolove u donjem delu leđa, a to će vas naterati da mirujete nekoliko dana, što u krajnjoj liniji možda i nije loše.


STRELAC

Spremite se za izazove. U ovom mesecu morate posebno da se osvrnete na finansijski plan, ne iz razloga što imate problema sa novcima, već pre zbog promene ličnih sistema vrednosti. Bilo bi lepo kada biste u svoju vezu uneli svoje najlepše emocije i osobine, samo u tom slučaju vi i vaš partner možete u potpunosti da se predate ljubavnom užitku.

U ovom periodu predstoje problemi sa Vodolijama i Bikovima. Nastupiće problemi sa cirkulacijom, zato vodite računa. Budite oprezni koliko pijete alkohola, izbegavajte dim koliko je moguće i nikako ga ne mešajte sa sedativima.Posao i finansije

Trudite se da razumete tuđe probleme, ali ne zaboravite da niste psiholog. Moguć je iznenadni dobitak! Potrebno je da obratite pažnju na načine na koje se prilagođavate situacijama koje imaju u interesu zajedničke interese, posebno kad su poslovni odnosi u pitanju. U poselednje vreme birate zaobilazne puteve iliti lakša rešenja za izlazak iz neprijatnih situacija. Osećate da vam stvaralačke moći opadaju i imate potrebu da se rasteretite što pre nagomilanih obaveza.

Najbolja je preporuka da angažujete pouzdane saradnike kako biste bili u prilici da ostvarite zajedničke ciljeve i interese koji će imati perspektivnu budućnost. Nemojte se previše isticati. Prepustite drugima da se dokazuju u novim situacijama. Sredinom meseca pokrenućete nove poslove koji će biti mnogo uspešniji od ranijih. Treba dobro da razmislite šta je to što bi zadovoljilo vaša očekivanja na poslovnom planu. Nemojte previše brinuti ili sebe dovoditi u neku neprijatnu situaciju bez razloga.

Ovaj period je loš za pozajmice i podizanje kredita, zato to izbegnite u širokom luku. Troškove svodite na minimum, a kako se bliži kraj meseca osetićete promenu. Nakon ovog meseca biće idealan period za ulaganje.
Ljubav, porodica, prijatelji

Ovo je period preispitivanja da li ste napravili dobar izbor na ljubavnom planu. Neki Strelčevi će učvrstiti svoje veze, jer osoba sa kojom su u istoj zadovoljava njihove trenutne kriterijume. Za slobodne u ovom znaku priprema se simpatična romansa sa osobom koju su nedavno upoznali na nekom skupu. Nemojte previše da se iznenadite ako se ta veza ne održi jer krajnje je vreme da izađete iz situacija koje nemaju perspektivu. Kraj godine vam je doneo samo nevolje, koje su nastupile od strane trećih osoba. Sada će se to promeniti drastično!


Oni koji su duže u vezi počinju bivati nezadovoljni. Razmislite, vi ste glavni pokretač svega, ili osvežite vezu ili pokrenite partnera u željenom smeru, ako želite da veza opstane. Slobodni će imati prilike da privuku nekog sličnog sebi. Da li je to dobro ili loše, vreme će pokazati. Jedna osoba konstantno privlači pažnju Strelčeva jer je neobična i do sada u životu niste imali prilike upoznati nikog sličnog njoj.Horoskop za zdravlje

Niko nije imun na niske temperature. Oblačite se. Usled pada imuniteta koji vas je zadesio u proteklih nekoliko meseci vaše telo su napale alergije. Takođe ne isključuje se mogućnost pogrešnog lečenja. Nemojte očajavati! Probajte da nađete pravi uzrok trenutnog stanja.

Na sreću, period kada su vas zadesile zdravstvene tegobe se polako završava. Sunce, koje vlada vašim znakom daće vam elana da sve tame zamene svetlost i energija! U prazničnim danima koji dolaze bićete puni poleta i mnogo ćete lakše i brže zaboraviti neprijatne scene. Budite pažljivi u saobraćaju.


 

Saznajte da li vam fali vitamin D! Jednostavan trik sa češljem! (VIDEO)

JARAC

Konačno je došao trenutak da se stabilizujete, a imaćete i prilike za to u ovom periodu dosta. Ljudi treba da shvate ko ste i šta želite da postignete u životu. U januaru ćete imati veoma mnogo uspeha, a svakim ulaskom u nov posao osećaćete elan. Trenutno ono što vas najviše muči su emocije i ne znate kako da ih ispoljite. Međutim, kako prolaze godine, vi postajete sve mlađi u duši, te sve ono što je nekad bilo propušteno dok ste bili mladi, sada pokušavate da nadoknadite.

Trenutno za vas najrealnija je opcija da ćete ući u brak, a to posebno važi za pripadnike Jarčeva čiji je podznak Vodolija. U toku praznika svakakve promene ćete moći da osetite na društvenom planu. Ovaj period je plodan u svakom smislu te ga treba iskoristiti do krajnje granice. Pazite na ishranu.Posao i finansije

U ovom periodu oko Božića imaćete dovoljno novca, ali samo ako budete vodili računa o poslovanju. Kako biste pokazali svoju spremnost i postojanost za radnom akcijom, kategorički branite svoja ubeđenja, međutim neki događaji u ovom mesecu će dodatno zakomplikovati vaš društveni ili poslovni život. Trebalo bi da ispunite određene uslove svojih saradnika, kako ne biste isprovocirali nove rasprave ili kako se ne biste sukobljavali zbog različitih poslovnih ideja i interesa. Januar će biti odličan za one koji se bave privatnim poslovima.

Do vas će stići određene informacije koje će vam olakšati pokretanje novog posla za koji ste se pripremali duži period. Često brinete i strahujete, a nema razloga za tako nešto. Glavni motiv za uspešno obavljanje posla će biti taj što ćete posao obavljati bez pritiska. Ne dogovarajte posao u švajcarcima. Moguć priliv novca krajem meseca, što će opravdati vašu upornost i mukotrpan rad.Ljubav, porodica, prijatelji

I dalje postoji kod vas potreba za ulepšavanjem i doteravanjem. Potajno želite da se pomirite sa bivšim partnerom, a pokušaćete sredinom januara da ostvarite komunikaciju sa njim. Savet vam je da se držite dalje od njega, jer ga možete iskoristiti za neke svoje poslovne ideje, ali na kraju će sve ispasti naopako i loše po vas. Za zauzete Jarčeve, ovaj mesec će proći bez nekih većih promena. Pokušajte da se okrenete porodici jer je ona uvek tu zbog vas ma koliko nesavršena bila. Vama je potrebna neka promena u svakom smislu.


Jarčevima u stabilnoj vezi partneri će predložiti neke nove ideje koje imaju u vidu da realizuju sa vama već duži period. Pokušajte da ih saslušate o čemu se radi i videćete da ćete se ostvariti i na poslovnom i emotivnom planu do Nove godine. Sredinom meseca mogući nesporazumi sa partnerom ili ljubomora, pripazite se! Ne ulazite bezveze u probleme i nesporazume i ne izazivajte nepotrebnu sumnju. Moguća su nova poznanstva za slobodne Jarčeve – zato iskoristite svoje potencijale.Horoskop za zdravlje

U ranijem periodu je kroz vaš znak prošao Mars, ali koliko vam je dao snage da napredujete, toliko vas je isrpeo i narušio balans u organizmu. Takva neravnoteža je mogla da rezultira snažnim migrenama ili povredama iz prevelike želje da u ovom periodu smršate naglo.

Čuvajte svoju ravnotežu putem zdravih stilova života i zapamtite da ne treba da se stidite sebe samih, kao ni svega onoga što znate da radite. Promenite način ishrane, idu praznici te se nemojte prejedati, već jedite umereno i videćete da, ako se budete pridržavali tog saveta sve će biti idealno, a praznici koji su pred vama proći će u zdravlju i veselju!

VODOLIJA

Nova godina, a stari izazovi su i dalje aktuelni. Iako je zima pokušajte da nadolezeći period što više provodite u prirodi meditirajući o svojim željama i namerama. Priroda je najbolji lek protiv depresije i brige. Trenutno Vodolije lete visoko, što može uplašiti druge, naročito ako verujete onoj narodnoj „Ko visoko leti nisko pada“. Međutim, ostanite gde jeste, jer ćete svojim primerom nadahnuti osobe pored vas.

Sredinom meseca vas očekuju novi kontakti i nove prilike za zaradu, a vaše biće pleni pozitivnom energijom. Nemojte toliko kritikovati rođake i poznanike; umesto da druge vidite kao dobre ili loše osobe pokušajte da razmišljate da se svako od njih trudi kako najbolje ume i može. Tako se i vi ponašajte u skladu sa nadolazećim praznicima i delite sa drugima veselje i srdačnost. Skloni ste depresiji.Posao i finansije

Organizujte sastanke sa svima s kojima poslujete, nesebično delite optimizam imaćete zeleno svetlo za nove investicije. Nakon toga predstoji vam sklapanje ugovora ili će postojati usmeni dogovor, što je ya vas vrlo važno. Budite pažljivi u detaljisanju i ako vam vreme dozvoljava, odložite realizaciju posla za petnaestak dana. Nemojte okolo pričati o poslovima koji su u planu, jer postoji mogućnost da vas neko sabotira. Ne plašite se kritičnih momenata, jer na kraju će ispasti sve kako treba. Sa partnerima u ovom periodu ne ulazite u otvorene sukobe, jer način na koji poslujete i sarađujete sa kolegama, izazvaće kod drugih pohvale, što će vam se na kraju višestruko isplatiti.

U odličnoj ste psihofizičkoj formi i delujete sigurni u sebe u susretu sa saradnicima. Način na koji obavljate posao ostavlja utisak na okolinu. To nemojte zaboraviti i iskoristitite kao svoju prednost. Moguć novčani dobitak krajem meseca.Ljubav, porodica, prijatelji

Imaćete totolano različita interesovanja tokom cele godine, a posebno vam prija nečija pažnja i prisustvo. Pokažite, pri susretima sa voljenim osobama svoje emocije i ne ustežite se pred praznike da budete romantični. Ako ulazite u nove ljubavne priče, procenite kakve su vam mogućnosti i onda otvoreno izrazite svoje namere. Zauzete Vodolije su izgubljene u ljubavnom plamu, a potrebne ste porodici. Nemojte da se bližnji osećaju zapostavljenima.

U ovoj fazi u kojoj se nalazite često vrlo lično procenjujete partnerovo ponašanje. Stalno vas prati osećanje da vam neko uskraćuje emotivno zadovoljstvo ili mogućnost da se ostvarite na ljubavnom planu. Vaš partner uvek očekuje više od vas, te se potrudite sada ispunite njegova očekivanja. Slobodne Vodolije očekuje nova ljubavna romansa.
Horoskop za zdravlje

Vodolije znaju da jedini način da se izvuku iz tuge i gubitka je da se okrenu ljubavi. Tu su uvek sigurne. Nemojte se plašiti dobrih emocija jer su one lek za vašu tugu. Potrebno je samo da malo pogledate dublje u svoju dušu. Moguće da ćete biti pod stresom.

Ne dozvolite da vas pojedini ljudi i njihovi postupci izbace iz takta. Zato se saberite i staloženo razmislite da nailazi period praznika te ćete imati vremena da se odmorite i pripremite za nove poslovne poduhvate, kao i za nove ljubavne avanture. Savet je da čistite organizam maslinovim uljem i limunom.


 

U susret praznicima! Evo kako da ih ulepšate i sebi i drugima! (VIDEO)RIBE

Zvezde vam govore da je januar malo povoljniji za dešavanja koja vas očekuju. Novac će stići sredinom meseca. Kad je u pitanju ljubav, sve ide u prilog tome da ćete konačno sresti osobu koja će vam u potpunosti odgovarati i fizički i psihički. Tokom nadolazećih praznika Ribe će imati priliku da upoznaju osobe sa kojima je moćuga poslovna saradnja tokom sledeće godine.

Potrebne su vam sitnice „koje život znače“ kako biste se ponovo zbližili sa voljenom osobom. Često menjate raspoloženje. Možda je ovo povoljan trenutak za kupovinu stana ili preseljenje na novu adresu. Iskoristite povoljan period i uživajte maksimalno. Čuvajte se nervoze jer ona može da šteti vašem zdravlju.Posao i finansije

Period je povoljan za sve aktivnosti koje imaju veze sa biznisom. Odgovorni ste i ne dozvoljavate nikom da menja vaš poslovni plan. U pravu ste što se tako ponašate jer će vam se trud višestruko isplatiti! Prija vam činjenica da saradnici imaju 100% poverenje u vaše sposobnosti i način rada. Imate puno obaveza, te ih morate prilagoditi svom rasporedu. Ambiciozni ste i tako prilazite novim poslovima i susretima sa saradnicima. Poslovna etika koju posedujete garantuje vam dobre rezultate na polju saradnje sa kolegama. Sada ste u situaciji da birate, te nemojte čekati bolja vremena jer ih neće biti u skorije vreme.

Samo pozitivni odgovori će stizati prilikom rešavanja poslovno-finansijskih interesa. Imate mogućnost da ostvarite perspektivan dogovor u poslovnom dijalogu i da sačuvate kontakte sa klijentima. Očekuje vas finansijski dobitak krajem meseca.Ljubav, porodica, prijatelji

Za razliku od uspeha na poslovnom planu, na ljubavnom neće baš sve toliko blistati. Potajno priželjkujete pažnju od jedne osobe, ali ali niste sigurno da li će stići. Savet vam je da dozvolite nekome kome se sviđate da vodi brigu o vama. Vi poznajete tu osobu i verujte ona je u ovom trenutku kao stvorena za vas. Zauzete Ribe će uživati u ovom periodu sa svojim partnerom. Očekujte u drugoj polovini meseca spontani susret sa osobom koja vam se potajno sviđa.

Za zauzete je ova nedelja vrlo bitna, jer će rešiti neki problem koji traje već nekoliko meseci. Moguće je da dostignete ljubavnu sreću samo ukoliko verujete u mogućnost zajedničkog angažmana na tom polju. Dugo niste izašli sa društvom, prihvatite poziv za izlazak. Opustite se i setite se zašto ste drugari iz rane mladosti.Horoskop za zdravlje

Neki vaši dalji poznanici mogli bi da vas razočaraju i da vas izvedu iz takta. Ovo se posebno odnosi na one kojima ste pozajmili novac. Ipak sve to ne treba da bude razlog za veliku nervozu jer ona šteti vašem zdravlju. Ukoliko želite da budete zdravi, posvetite se rekreaciji, npr. trčanju u prirodi. Iako je zima, izaberite neki lep dan i uživajte u udisanju svežeg vazduha.

Moguća je depresija u zimske dane, te da biste je izbegli bilo bi dobro da vodite računa o tome šta jedete i da se trudite da maksimalno smanjite unos ugljenih hidrata. šećera i testenina. Naspavajte se! Potreban vam je odmor od poslovnih obaveza, a možete ga obezbediti tokom novogodišnjih praznika, kada treba da se trudite da napunite baterije.


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: astrofon21


>