Region

Svet

Bubnjar Aleksandar Sale Popović preminuo u 37. godini!

Bubnjar Aleksandar Sale Popović, koji je, između ostalog, svirao u bendu Milice Pavlović preminuo u 37. godini posle teške borbe sa rakom. Kolege se optaštaju od njega...

Bubnjar Aleksandar Sale Popović preminuo u 37. godini! Screenshoot/Instagram

Muzičar je iza sebe ostavio troje dece.Mnoge kolege sa estrade se opraštaju od Popovića na društvenim mrežama. Među njima je i pevačica "Granda" Tamara Dragić, koja je objavila njegovu fotografiju sa nastupa.- Počivaj u miru - napisala je Dragićeva na insta-storiju.Pokojni bubnjar je, kako se navodi, imao dva tumora na mozgu. Posle operacija, uporedo je primao 18 zračnih terapija i 24 hemioterapije. Usledilo je još šest ciklusa hemioterapije, ali mu se zdravstveno stanje nije poboljšalo.


Pevačica Milica Todorović na svom Instagramu istakla je koliko žali zbog Saletove smrti."Neka ti je laka zemlja, druže. Ode nam i ti... Dragi naš kolega, neka te anđeli čuvaju", napisala je ona.Andreana Čekić takođe se oprostila od njega emotivnom porukom:


- Počivaj u miru, dobri druže. Saučešće porodici", poručila je pevačica.


- Još jedna užasna vest. Još jedan mlad život se ugasio. A tako sam verovala da ću čuti da si bolje. I da ćeš opet imati taj lepi osmeh na licu. Počivaj u miru. Saučešće porodici - napisala je pevačica Slađa Alegro.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti


>