Zdravlje

Ljubav

Zaista želite da smršate!? Ove stvari odmah prestanite da radite!

Zaista želite da smršate!? Ove stvari odmah prestanite da radite! Ako ste jedan od onih koji svaki dan govore da im neće biti ništa od jednog parčeta torte, možete slobodno da zaboravite savršenu liniju.

Zaista želite da smršate!? Ove stvari odmah prestanite da radite! Svet Plus

Prvi korak ka dostizanju željene težine jeste volja da se istraje u sprovođenju režima zdrave ishrane i fizičke aktivnosti.

 

Ali, svi se ponekad zavaravamo da nam nešto neće štetiti, da za to nismo mi krivi, da ćemo nadoknaditi... Tako nikuda nećete stići. Ukoliko ste zaista ozbiljni po pitanju mršavljenja, treba zauvek da se odreknete ove 3 stvari!
1. "Samo jedan zalogaj, neće mi ništa biti"

 

Zaista vam i neće ništa biti od jednog zalogaja torte, od jedne kockice čokolade ili dva - tri pržena krompirića. Ali, priznajte sebi - da li to zaista bude samo jedan zalogaj? Da li to zaista bude samo danas? Od ove rečenice počinje propast svog truda koji ste do sada uložili u zdravu ishranu i vežbanje, jer samo danas ponovo postaje svaki dan, a samo jedan zalogaj se opet pretvara u celu tablu čokolade ili celu porciju pomfrita.

 2. Ekspres dijeta

 

Mislite da je dovoljno da izdržite 7 ili 10 dana u uzdržavanju od omiljene hrane, skinete nekoliko kilograma pomoću brzinske dijete, a onda se vratite starim navikama? Niste ni svesni koliko grešite.
3. Ne krivite druge

 

Vi želite da doterate liniju do savršenstva, to je odlično, ali pomirite se sa tim da neće svi vaši ukućani krenuti sa vama u istu misiju. Ne krivite druge što pred vama jedu svoju hranu - vežbajte volju! Naučite da se izdignete iznad sebe i sprečite želju za slatkišima da poništi sav trud i volju koju ste do sada imali za zdrav način života i mršavljenje.
 Ostale teme vezane za zdravlje i mršavljenje, možete pronaći OVDE  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still


>