Zvezde Granda

Parovi

Sloba Radanović pobesneo: Vređate preplašenu decu!

Vređate preplašenu decu! Pevač Sloba Radanović pobesneo zbog komentara žirija u "Zvezdama Granda". - Moj savet ti je da vežbaš da trpiš kritiku i uvredu zato što imaš odvratnu boju glasa - rekla je Jelena kandidatu

Sloba Radanović pobesneo: Vređate preplašenu decu! Screenshoot/Instagram


Pevač Slobodan Radanović zaratio je sa članovima žirija "Zvezde Granda" nakon komentara koje su uputili takmičaru Edinu Albašiću (23). Sloba je na svom Instagram profilu potkačio žiri, a posebno Jelenu Karleušu i podržao Edina koji se ranije takmičio u "Pinkovim zvezdama".


Edin je pevao Slobinu pesmu "Rekla mi je rekla" i numeru Darka Lazića "A nekad je dolazila stalno", a tokom nastupa Marija Šerifović se smejala zbog, kako je rekla, falša koji je čula.- Dugo me niko nije ovako nasmejao, hvala vam od srca. Godinama nisam čula takav falš. Pojma niste imali, niste prišli pevanju sceni Zvezda Granda, krstila sam se ovde sa Snežom, ali makar ste me nasmejali - rekla je Marija kroz smeh.
- Moramo sprutiti kriterijum, jer će nam faliti pevača (smeh). Stalno vučeš falš naviše, nisi nemuzikalan, boja ti je takva kakva je, to je jedan teor visok - rekao je Bosanac.


- Marija sumnja u mene, ako Bog da da dođem sledeće sezone, ako Marija bude tu voleo bih dapokažem da mogu mnogo više - rekao je Edin.- Kandidat broj dva, ti si baš bio loš - rekao je Đorđe David, dok Viki Miljković nije želela da ga komentariše.
- Izvini Jelena, on čeka da kreneš, da njega komentarišeš, posmatram ga kako uzdiše...- rekao je Saša Popović.- Estrada, šoubiznis, paklena pomorandža samo za najjače, samo za lude, samo za najizdržljivije...Moj savet ti je da vežbaš da trpiš kritiku i uvredu zato što imaš odvratnu boju glasa, toliko odvratnu da je pitanje da li uopšte treba da se baviš ovim poslom. Smatram da si jako muzikalan sa velikim hendikepom odvratnom bojom glasa koja nije komercijalna i nije prijatna za slušanje - rekla je Jelena Albašiću.- Smatram da ne treba da se baviš pevanjem - rekla je Jelena, dok su se ostali članovi žirija umešali govoreći joj da je preterala.- Edine, strah je u životu odličan savetnik, ali jako loš vođa, tebe je poveo večeras. Ta boja glasa o kojoj Jelena priča, koju je ona čula, to je boja glasa koja je stegnuto grlo, nisu uspeo da izbaciš ni 30 posto - rekao je Mili.- Zvučalo je kao da je stegnuto nešto drugo. Čekaj, jesi preživeo? Jesi živ? Izbušila sam te i stojiš tu, vidiš da nije bilo tako strašno... - rekla je Jelena, dok je Saša istakao da Edin zna da peva, na šta je on reklo da će doći ponovo u takmičenje.- Zašto misliš da neko želi sledeće godine da te čuje? Ja  ne želim više niakd da te čujem ni da te vidim... Treniram te, preživi mene, preživećeš sve (smeh) - rekla je Jelena Karleuša, dok su ostali članovi žirija dobacivali da je preterala.
Nakon Edinogov nastupa na svom Instagram profilu oglasio se Radanović objavivši Albašićevu fotografiju tokom takmičenja u "Pinkovim zvezdicama".- Edine Alibašiću, ja i milion drugih ljudi želimo da te čujemo i sledeće godine u muzičkom takmičenju. Ja znam kako pevaš i kakvu boju glasa imaš i kažem da si odličan. Tako da nije bitno šta pričaju ovi što vređaju i ponižavaju preplašenu decu. Bio sam u tvojoj koži i znam kako ti je - napisao je Radanović.
- Ovako si pevao pre 3 godine, sad možeš da budeš samo bolji. Postoje dani kada ti jednostavno sreća okrene leđa. To svakako nije razlog da te "izgrađene zvezde" pljuju, demotivišu i ponižavaju javno. Ti ubijaš - dodao je Sloba.

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>