Style

Ljubav

Astrolog Šašić: Izvucite korist od Jupitera i Saturna 19. decembra!

Cenjeni astrolog Milan Šašić savetuje! Ovako izvucite korist od Jupitera i Saturna 19. decembra! Imajte na umu da i u najcrnjim časovima nećete potpuno ostati bez zaštite.

Astrolog Šašić: Izvucite korist od Jupitera i Saturna 19. decembra! Svet Plus






U "Trećem oku" objavljen je tekst astrologa Milana Šašića koji podseća da će se 19. decembra dogoditi Jupiter-konjukcija-Saturn i savetuje kako da izvučete najveću moguću korist!




Vaš pogled na život je itekako ozbiljan, i uvek na neki način težite onim velikim i teškim odgovornostima. Čeka vas slava, ili čast, i to uvek kasnije i sa vremenom, jer Saturn je planeta karme i vremena, i uspeh zajedno sa vremenom stiže. Naravno, kroz borbu, dug i konstruktivan rad... Očekujte i dobru ušteđevinu tokom vremena i da će vaši potomci sigurno uživati u tome, ali i vi sami.








Praktični ste i konzervativni, ali mogući su problemi sa novcem uvek kada se nešto počinje, i očekujte na neki način i žestoke prepreke baš u finansijskom pogledu, ali zato sam namerno naglasio štednju, koja će vam, ako je ozbiljno shvatite, biti veoma dobar drug i najbolji saradnik. Postizanje cilja i ostvarenje onog suštinskog napretka od vas zahteva beskrajno strpljenje.




Budite spremni na beskrajno naprezanje, na težak rad ili uslove, napor, odricanje, budite spremni i na suočavanje sa svim vrstama opasnosti, i čuvajte optimizam, jer neki dugotrajni napori znaju da dovode do stanja razočarenja ili frustriranosti, što dovodi do toga da optimizam počne da kopni i da se hladi a to nije dobro.


Imajte na umu da i u najcrnjim časovima nećete potpuno ostati bez zaštite.




Princip Jupitera koji je naglašen je - širenje, a princip Saturna - skupljanje. pa uvek postoji opasnost da jedan drugom neutrališu delovanje, ili ga ponište, ali pošto je Jupiter i znanje, gledajte da ovaj aspekt iskoristite na način skupljanja znanja, i videćete koliko će jak efekat da ima i koliko ćete uznapredovati u životu.




Od starih zakona i načela stvarate nove, i obično na polju morala ili nauke.






Vama je suđeno po ovom aspektu, da svaku bedu pretvarate u bogatstvo, bolest u zdravlje, i patnju sumornu u radost pozitivizma. Znanje vaše treba da služi patnji, kao što patnja treba da služi znanju, što kroz celu istoriju žive spašavajući ljudski rod.



Ali na sve i iznad svega stala je sumnja. Sumnja u sve dobro i pozitivno. Ne treba da sumnjate, nego verujte u sve pozitivno!




Novac, novac...


Gledajte da kada god nešto radite u životu to bude nešto trajno, i trajne vrednosti, a izbegavajte kvantitet već uvek sve bazirajte na kvalitetu.





Mudre glave


Dostojevski i Šekspir, i NJutn, i Galilej, i Nostradamus, imali ovaj aspekt jako naglašen.





Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti

Povezane vesti:


>