Style

Ljubav & Sex

Nedeljni horoskop:Strelac Jarac, Vodolija, Ribe!

Nedeljni horoskop 30.11.-06.12.2020. godine. Strelac Jarac, Vodolija, Ribe! Pomračenje Meseca u partnerskom polju ići će na više strana kod Strelčeva – sve u zavisnosti od toga u kakvom su emotivnom periodu, to jest – od predispozicija u vašim natalnim kartama. Pogledajte šta to očekuje vaš zna Zodijaka ove nedelje!

Nedeljni horoskop:Strelac Jarac, Vodolija, Ribe! Svet Plus

STRELAC

Hrana

Veća potreba za uživanjem u hrani, u dobrom zalogaju, u slatkišima….No, iako će vam sve ovo prijati, kasnije možete osetiti da ste preterali ili da imate tegoba, bilo sa varenjem, bilo sa pritiskom. Potrebno je da kontrolišete sebe.

Ljubav

Pomračenje Meseca u partnerskom polju ići će na više strana kod Strelčeva – sve u zavisnosti od toga u kakvom su emotivnom periodu, to jest – od predispozicija u vašim natalnim kartama. Kod nekih parova će ovo doneti veliku nervozu i tenziju, ali brzo razrešenje problema. Kod drugih – ovo je najava velikih, na žalost negativnih promena i pucanja odnosa. Kod trećih – isto tako najava velikih promena ali u pravcu osnaženja veze i njenog dizanja na viši nivo. Kod četvrtih – promena partnera – ode jedan, dođe drugi. Kod slobodnih – pojava novih osoba i veliko zaljubljivanje. Videćete ubrzo šta je vama zapalo.

Posao

Menjaju se okolnosti, menjate se vi – samim tim – sledi u narednom periodu i velika promena u poslovnom sektoru. Neke naznake daljih dešavanja dobićete već u ovoj nedelji i to u njenom drugom delu. Do tada – verovatno je da će vas početkom nedelje napasti sto i jedna situacija u poslovnom segmentu. Imate snage da ih rešite, ali ne sve odjednom – tako ćete samo stvoriti konfuziju i raštrkati se.  Pokušajte da odredite šta su prioriteti i krenite odatle. Ne dozvolite nervozi da vas ukoči.

Novac

Stabilniji ste nego inače.

Zdravlje

Dobro ste. Ukoliko postoje neke zdravstvene tegobe – lako ih rešavate.

 
JARAC

Hrana

Malo ugađajte sebi tokom ove sedmice. Takođe, podsetite se nekih starih recepata ili hrane koju odavno niste jeli, jer će vam sada izuzetno prijati. Generalno gledano – baš će vam odgovarati mlečni proizvodi – sir, kiselo mleko ili kefir.

Ljubav

Partner (vaši su partneri predstavljeni znakom Raka i Mesecom) vam se pomračio. A šta to sad znači? Pa znači da će verovatno upasti u neko bezveze raspoloženje koje može da ide na šesnaest strana – da besni, da se zaroza, da mu je potrebna vaša podrška i dizanje, da drami zato što je ljubomoran i sumnja u vašu vernost i tako dalje i tako dalje….Vaše je da gledate da ne dolivate ulje na vatru, bilo rečima, bilo postupcima, bilo eventualnim tajnama i skrivanjima (ovo poslednje je pogotovo no-no!) i da naravno – budete strpljivi. Slobodni Jarčevi – vama je lepo, malo ste ufrkisani koliko vam je lepo….Ne brinite.

Posao

Dobro je, dobro je. Znam da vama ne izgleda baš tako, pogotovo kad od samog početka nedelje krene neki rusvaj i svakojaki problemi i problemčici – ali ti problemi će doći i proći a suština – da idete ka dobrim poslovnim situacijama i rezultatima će ostati. Pomračenje Meseca koje imate u polju poslovne svakodnevice, obaveza i odgovornosti svakako govori da će u narednom periodu doći do velikih tumbanja, ali ta tumbanja nisu negativna po vas. Šta više – doneće vam napredak, unapređenje posla.

Novac

U ovom segmentu ste onako, držite se.

Zdravlje

Funkcionišete na mišiće, bez prave snage i elana. I to će vremenom doći na svoje.


 

VODOLIJA

Hrana

Ove nedelje niste za eksperimentisanje – najviše će vam odgovarati neka stara jela ili provereni recepti. I dalje imate manjih problema sa varenjem, pa se potrudite da ne preterujete ni u čemu. Prekinite onda kada je najslađe.

Ljubav

Pomračenje Meseca u polju ljubavi slobodnim Vodolijama donosi bilo sada, bilo u narednom periodu od par meseci – partnera. Možda je to neko koga već znate, možda neko koga ćete baš u ovoj nedelji upoznati, a možda i neko treći – nije ni važno, bitno je da za vas kreće promena u emotivnoj sferi! Oni koji su zauzeti – možete na trenutak imati neki manji „potres“ u odnosu sa voljenom osobom, ali ovo će se brzo regulisati pa gledajte da ne pravite dramu i da vi (a to umete, jel da?) ne doprinosite tenziji. Polako stvari dolaze na svoje u vašim emotivnim relacijama i uskoro ćete biti mnogo opušteniji.

Posao

Sada hvatajte priliku da mnogo toga uobličite i rešite u poslovnom segmentu ili da pokrenete projekte koji su vam bitni jer uskoro dolazi vreme kada ćete imati priliku da se vrlo ozbiljno posvetite poslu i preuzmete veliku odgovornost na sebe. Saturn i Jupiter su na korak do ulaska u vaše polje ličnosti i pre nego što se ovo dogodi – iskoristite svaku mogućnost koja vam se nudi. Jer, te mogućnosti će vas poslovno „hraniti“ u dužem vremenskom periodu. Šanse stižu, ne propuštajte ih! Ni jednu!

Novac

Za divno čudo – dosta ste stabilni po pitanju priliva. Po pitanju troškova – eh….

Zdravlje

Malo ćete biti „mutni“ u ovoj nedelji. Više spavanja i odmaranja.

 
RIBE

Hrana

Ovo je sedmica da malo povučete ručnu kočnicu, da ne žurite, da više uživate u dobrom obroku i svakom zalogaju. Ako hoćete da poslušate savet – najviše vam odgovara kuvana hrana, neke supice, čorbice, variva…

Ljubav

Trenutno ste u jednoj prilično ušuškanoj zoni kada su emotivne relacije u pitanju. Sve to nekako funkcioniše bez velikih opterećenja i skladno. Da bi se takva situacija nastavila i dalje, nemojte biti prezahtevni ni prema partneru ni prema sebi. U prevodu – nemojte tražiti dlaku u jajetu, jer poznajući vas – očas posla ćete pronaći nešto što će vas iritirati ili zbog čega ćete biti razočarani. Gledajte pozitivno, gledajte u ljubav i u strast, ne slušajte ozbiljno partnerove reči – ponekad baš ume da „odvali“ ali bez loše namere. Slobodne Ribe – šta čekate? Sve je tu. Zagnjurite u osećanja i novu ljubavnu priču.

Posao

Na poslu je tenzija, ali – kada pa nije? Sa tom tenzijom i preokretima ste se i do sada borili, pa ne vidim razlog da ne budete i u ovoj nedelji uspešni. Sa druge strane – pojedinim Ribama se itekako može ponuditi odlična poslovna šansa ili čak mogu dobiti ponudu za unapređenje. Sve ovo jeste skopčano sa velikim očekivanjima od vas – vi ste itekako u stanju da ta očekivanja i opravdate, pa nemojte strahovati! Ako vas nadređeni nerviraju, iskulirajte. Znate da umete da budete i strpljivi….i ubedljivi.

Novac

Pa, tu ste gde ste. Može biti nekog jačeg troška vezanog za kuću ili za članove porodice.

Zdravlje

Meteoropatske reakcije.
 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>