Lepota

Ljubav

Hit boja kose Kejt Midlton, koja je oduševila žene šitom sveta!

Ni smeđa, ni plava, ova boja kose osvežava izgled, a ne rade se klasični pramenovi. Hit boja kose Kejt Midlton, koja je oduševila žene šitom sveta!

Hit boja kose Kejt Midlton, koja je oduševila žene šitom sveta! Screenshoot/Instagram
Kejt Midlton još uvek vojvotkinja, ali je u nekim oblastima definitivno kraljica. Strani lajfstajl portali prozvali su je kraljicom suptilnih promena, sasvim opravdano. Prošlo je tek nedelju dana od kada smo vojvotkinju od Kembridža videli u njenom klasičnom izdanju, koje podrazumeva kosu čokoladno braon boje, ali izgleda da je i ona zaključila vrlo brzo ono što smo i mi - suviše tamni tonovi koji uokviruju njeno lice, to lice čine i suviše bledim.
Još tokom karantina Kejt je pomalo eksperimentisala sa promenama boje kose, suptilnim, ali svakako primetnim. Vojvotkija od Kembridža uglavnom se opredeljuje za toniranje kose u svetlijim nijansama koje vuku na bakarno crvenu boju, a potom izgled tu i tamo osveži ponekim pramenom plave boje.


Ovoga puta nije se ustručavala i prednost je dala nijansiranju koje podrazumeva takozvanu bronde tehniku (blonde-brown), tj. plavu i braon, ali je naglasak poprilično na plavim pramenovima koji maksimalno osvežavaju izgled.


Važno je napomenuti i da je Kejt izabrala prirodne tonove, u pitanju je nešto zagasitija plava nijansa, boje meda, zbog čega je spoj sa braon tonovima dao ovaj prirodni izgled i doneo veliko osveženje. Zanimljivo je da zbog prelivanja nijansi, pod različitom svetlošću i njena kosa izgleda skoro potpuno različito.

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Elle

Povezane vesti:


>