Zadruga

Parovi

Miljana Kulić podvalila test: Da sam trudna, otišla bih na kiretažu, daleko mu lepa kuća!

Miljana Kulić podvalila test za trudnoću! Zbog toga se našla na stubu srama! A da sam ostala trudna, otišla bih na kiretažu pa makar to bilo i deseti put, daleko mu lepa kuća - rekla je Miljana.

Miljana Kulić podvalila test: Da sam trudna, otišla bih na kiretažu, daleko mu lepa kuća! Screenshoot/Youtube

Gledaoci su imali priliku da sinoć postavljaju pitanja zadrugarima, a njih je zanimalo da li je Miljana Kulić izmislila priču o trudnoći da bi privukla Zolu?


- Da ja sam uradila test i pokazao je dve crte, ali to je bila greška! Hvala Bogu što je tako da nije pozitivan, a ja sam uradila još deset testova i ne treba mi drugo dete posebno sa ovim čovekom. Meni je tada prošlo kroz glavu šta ću dfa radim, ako jesam i drago mi je da nije tako, a da sam bila trudna ja bih uradila abortus - rekla je Miljana.- Što se tiče onoh poruka ja nisam verovala, ali znam da ih je on pisao! A da sam ostala trudna, otišla bih na kiretažu pa makar to bilo i deseti put, daleko mu lepa kuća - dodala je Miljana.
- Ja sam razumeo da se ona plaši, ali sam bio siguran da je trudna jer nam je rekla, da oni imaju često odnose i da završava u nju, ali nakon tog testa je situacija kakva jeste. Mislim da je ona donela od kuće pozitivan test kako bi napravila ovde pakao Zoli. Ona je taj test koristila i napolju, kako bi ga ucenjivala i slala je slike tog testa njegovim drugarima - rekao je Marko.- Desila se situacija napolju da je mojim drugarima slala slike lažnog testa, ali ja nisam verovao i istina je bila da je lagala. Ona ovde iznosi laži, i sve izmišlja, ali ona je ta koja se time bavi i ja završavam priču sa njom - rekao je Zola.  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>