Style

Ljubav

Mesečni horoskop za decembar: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Mesečni horoskop za decembar 2020 godine. Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Lavovi, decembar je buran mesec, pun izazova, partnerski odnosi su vam važni jer ste sada zavodljivi zbog ulaska Venere u vaše polje ljubavi. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u decembru!

Mesečni horoskop za decembar: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus






LAV

POSAO: Dobar period za ovaj znak. Venera planeta lepote i šarma ulazi u znak Strelac i pojačava polje kreativnosti ovom znaku, samim tim daje nadahnutost i elan da Lav nešto pokrene i uradi. Lav voli da se zanese, ali povedite računa oko sredine meseca kada možete biti iznenada prevareni od strane jednog saradnika koji nema kontrolu. Bilo bi dobro da se usmerite na poslove koji povezuju mlade ljude širom sveta, edukaciji za bolju budućnost. Lav koji je povezan sa umetnošću i te kako će imati posla da će morati da angažuje mnogo saradnika čak i prijatelje. Retro Merkur koji će i vas obeležiti je važan pa pazite na komunikaciju sa saradnicima, sa osobama iz bliže okoline koji traže podršku.

LJUBAV: Decembar je buran mesec, pun izazova, partnerski odnosi su vam važni jer ste sada zavodljivi zbog ulaska Venere u vaše polje ljubavi. Ponekad ste previše nadmeni i mislite da možete sve da kontrolišete, ali nije tako. Znajte da ćete biti pod pritiskom partnera. Lav koji traži ljubav onda je na pravom mestu, a to su žurke, zabave, rođendani, ali i putovanja u inostranstvo. Osoba koja je neobična, živi neki svoj život, oslobođena predrasuda privući će vaše interesovanje. Dobar mesec za nove, interesantne ljubavi.

ZDRAVLJE: Vi ste hedonista i očekuje se realno da ćete pomalo preterati u alkoholu, hrani, pa i nekoj fizičkoj neaktivnosti, lenstvovanju. Zbog toga povedite računa posebno od druge polovine meseca, kada će zdravlje biti osetljivije.





DEVICA


POSAO: Merkur, vaš vladar, sada je retrogradan i baš će tranzitirati poljem posla i zdravlja. Verovatno ste imali dosta problema u prethodnom mesecu i niste uspeli da završite. Sada je vreme da se ponovo vratite na iste zadatke i morate to da finiširate jer u suprotnom od Nove godine možete imati velika otežanja u ovoj oblasti. Bolju saradnju sa klijentima i saradnicima imate od 25. decembra, kada Venera uđe u znak Jarac i tu se stvore bolji aspekti za rad i saradnju, ali i zaradu. Bilo bi dobro da obnovite kontakte sa osobom koje su vezane za medije, komunikacije svih oblika a Device koje se bave medicinom biće pred kraj godine unapređene. Iznenadna zarada poslednjih dana u godini.

LJUBAV: Bićete raspoloženi samo ako imate dobar posao koji vam pruža stabilnost. Retro Merkur nikom ne da mira, a posebno vlasnicima znaka. Sklonost burnim svađama , rečima koje se ne biraju. Device moraju da vode računa kako se ophode prema partneru, bar dok traje retro tranzit. Device koje su same mogu biti iznenađene pozivom bivše ljubavi ili osobe koja im se sviđe duži period. Ponekad se osamite ali ljubav ipak potražite među ljudima, manjem društvu, lokalu, kafiću, šetalištu.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je slab. Kašalj, grlo osetljivo, hladnoća nisu prijatelji ovog znaka, posebno ako dugo radite, ne spavate dovoljno, onda će vam i vid stradati. Kad prođe retro Merkur, sunce ulazi u vaš život.




 




VAGA

POSAO: Vi ste ambiciozni kada dođe decembar jer volite da radite i niste neko ko zabušava kada su interesi lični i interesi firme u pitanju. Zbog kvadrata Neptuna i Venere vašeg vladara možete biti blokirani i stalno kasniti na posao, sklonost prebacivanju važnih obaveza i zadataka na druge. Ono što je važno jeste da se organizujete bolje ali ipak tražite kao i u ljubavi partnera. Saradnja sa Strelcem , Ovnom, Lavom jedna je od boljih i oni će vam pomoći u svemu, posebno u izboru dobrih ideja, organizacije rada, radnika i na kraju zarada se ostvaruje. Retro Merkur na vas deluje više kao otežanje u komunikaciji sa drugima, ali Vaga je prirodno šarmantna pa će se nekako taj aspekat ublažiti. Neke Vage očekuje nova ponuda, novo radno mesto.

LJUBAV: Pomalo svađe na početku meseca sa partnerom biće opisane u ovom periodu. To će vas prilično uznemiriti i rastužiti. Popravite vezu ili brak planiranjem putovanja na neku lepu destinaciju, toplu, sunčanu ili se odlučite za malo planinsko mesto koje je već puno snega, da uz romantične večeri pružite jedno drugom pravu emociju. Vage koje su slobodne očekuje upravo ta sloboda. Dobro se osećaju u toj koži. Idealna veza može biti sa znakovima vatre i vazduha, mada nije neobično ako vas pred kraj godine zaintrigira i jedan zanimljiv Jarac.

ZDRAVLJE: Čuvajte kukove, kosti, kožu koja će biti posebno osetljiva tokom decembra. Unostite što više tečnosti ili čajeva, posebno brusnica i aronija leče vaše boljke.





ŠKORPIJA


POSAO: Ulazak Marsa u vaše sazvežđe daće puno snage, ambicije, organizacije ovom znaku koji je veoma sklon velikim projektima. To će vam se i desiti pred kraj meseca kada Saturn uđe u Jarac i počne da formira dobre aspekte u odnosu na Sunce Škorpije. U nekom međuvremenu morate da ,,prebolite” retrogradni Merkur koji pravi problem oko novca, uplata, isplata, novih dogovora. Sarađujte sa Rakom ili Strelcem. Strelac može da vam otvori put u inostranstvo, dok će Rak biti neko ko vam otvara intuiciju iako je imate i vi na pretek, neko ko će mirnije i staloženije dati predloge i podržati celokupan rad.

LJUBAV: Slobodni Škorpijoni imaju aspekte za izlaz i provod. Venera u Strelcu će vas pokrenuti a Mars u vašem sazvežđu dati jaku energiju, libido, interesovanje za ljubavni život. Ako ste u okruženju Vage, Ovna, Bika moraćete više energije da uložite na udvaranje. Ovo su sve osetljive i vrlo zahtevne osobe. Neće vam biti lako, ali vi volite izazove. Pred kraj meseca očekujte iskren susret sa puno emocija sa jednom Devicom ili Ribama.

ZDRAVLJE: Dosta vremena treba da se pokrenete na pregled kod lekara kada se stvori problem. Ovaj mesec donosi problem sa žlezdama. Škorpije koje pate od bubrega, visokog krvnog pritiska moraju da kontrolišu redovnije svoje zdravlje. Stanje ćete verovatno popraviti manjim radom, stresom, fizičkim vežbama i ishranom.





 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: astrofon21

Povezane vesti:


>