Style

Ljubav

Nedeljni horoskop od 23. do 29. novembra: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Nedeljni horoskop od 23. do 29. novembra 2020. godine! Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Lavovi – sada već postoji prostor da počnete da uvežbavate svoje zavodničke sposobnosti – trebaće vam ubrzo.  Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Nedeljni horoskop od 23. do 29. novembra: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus






LAV

Hrana

Dobro se osećate, fino ste raspoloženi, a raspoloženi ste I za dobar zalogaj. No, savetuje vam se da više vodite računa o tome što jedete, jer možete imati problema sa krvnim sudovima ako ste stariji, ili varenjem ukoliko ste mlađi.



Ljubav

Zajedno sa Suncem koje je ušlo u vatreni znak Strelca – Lavovi počinju istinski da sijaju i vraćaju se svojoj staroj energiji koja je u poslednje vreme tavorila i bila zatrpana. E sad, to što vi sijate ne znači da će sijati I emotivne priče u kojima ste ali ako ništa drugo – postoji prostor za bolju komunikaciju I za više vašeg truda I angažovanja oko partnera. Sem povremenih, sporadičnih varnica koje bi trebale da su prisutne u vašem odnosu u drugom delu sedmice – ne biste trebali da imate većih problema. Slobodni Lavovi – sada već postoji prostor da počnete da uvežbavate svoje zavodničke sposobnosti – trebaće vam ubrzo.



Posao

Možda se u poslovnom segmentu ništa neće promeniti na bolje preko noći, ali će se promeniti vaš odnos prema situaciji u kojoj ste, dobićete novi podsticaj I novu snagu….a ubrzo I dovoljno prostora da ostvarite ono što želite. Do tada – negujte saradnje koje imate I otvarajte nove komunikacijske kanale. Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekujte neorganizovanost I veće, iznenadne promene u drugom delu sedmice. Kratka uznemirenost, koju ćete ubrzo uspeti da rešite I završite.



Novac

Finansijska situacija se nešto malo poboljšava, stabilizuje.



Zdravlje

Nešto promenite u načinu ishrane. Inače, dobro ste.

 



DEVICA

Hrana

Imate osećaj težine, šta god da pojedete, I evidentno je da postoji I problem sa varenjem I nadimanjem. Probajte sa manjim, a češćim obrocima, kao I povećanjem kretanja I rekreacije da “probudite” I aktivirate na pravi način svoj želudac.



Ljubav

Ono što je najbitnije jeste da u ovoj nedelji postoji posvećenost I razumevanje između partnera I vas. Da, sigurno je da neke situacije ni voljenoj osobi ni vama neće baš lako “pasti na želudac” ali ćete kroz kvalitetan I otvoren razgovor (doduše, sa vaše strane pomalo lukav – da “opipate” situaciju I izbegnete neke teme koje bi mogle kod partnera izazvati nervozu) sve to uspeti da na fin način završite. Mogućnosti za neke sitnije čarkice postoje, ali mislim da ćete to na mudar način izbeći. Slobodne Device – vama će svakako biti interesantno. Komunikacija sa suprotnim polom je odlična I inspirativna po vas.



Posao

Vrlo aktivno polje komunikacije, ppokreta, dogovora, kraćih putovanja I informacija od značaja govori o tome da su Device u ovoj nedelji itekako spremne da se angažuju I ostvare ono što su zamislile. Vaš način gledanja na situaciju je dobar, umete da budete vrlo pronicljivi I da otkrijete pravi način komunikacije sa potencijalnim saradnikom da biste dobili najbolji mogući rezultat. Angažujte se – em možete otvoriti nove potencijalne dogovore, em možete učvrstiti postojeće poslovne relacije.



Novac

Prilivi su učestali, ali su na žalost I troškovi u ovoj sedmici brojniji.



Zdravlje

Manji problemi sa varenjem. Više se odmarajte.




 



VAGA

Hrana

Češće koristite med, matični mleč – ovo vam je potrebno radi očuvanja i jačanja imuniteta. Apetit vam je u ovom periodu promenljiv I dosta će zavisiti od vašeg raspoloženja. Pokušajte da ne konzumirate veću količinu hrane u večernjim satima….a imaćete potrebu za tim.



Ljubav

Koliko toliko ste I mogli da balansirate u prethodnom periodu, mada se mora priznati da je to u protekloj nedelji bilo prilično zahtevno po vas. Sada, sa ulaskom vaše vladarke Venere u znak Škorpije vi započinjete fazu zvanu “sve ili ništa”. Intenzivna osećanja će vas šaltati – jake strasti, isključivost, drama (sa razlogom ili bez), posesivnost, ljubomora I tako redom – sve je to posledica želje da nešto promenite ili da izdefinišete odnos u kojem ste. Pa….svakako vam neće biti dosadni ovi dani….Slobodne Vage – I kod vas strasti punom parom rade I neće biti čudno ukoliko ih u ovoj nedelji “izlijete” na nekog…



Posao

Krenuli ste u veliko raščišćavanje I sređivanje poslovnog sektora. Neće ovo ići baš lako I sigurno je da ćete se u ovoj nedelji suočiti sa povremenim stresnim situacijama I preokretima u onim dešavanjima za koja ste bili ubeđeni da će bez problema funkcionisati. No, nerviranja će doći I proći a vi ćete jakim tempom nastaviti dalje. Neke stvari se polako slažu, neki dogovori otpočinju sa realizacijom I sada će vam biti jasno zbog čega ste morali toliko dugo da čekate na njih. Budite organizovani I efikasni.



Novac

Novca će biti, ali koliko god da ga dođe – troškovi će vas ometati da budete stabilni.

Zdravlje

Želudac, pomalo uzdrman hormonski status, stres I potencijalni urogenitalni problemi.

 



ŠKORPIJA

Hrana

Venera je ušla u vaš znak, pa će se potreba za slatkišima I većim količinama hrane aktivirati, naročito u drugom delu ove sedmice kada možete tamaniti sve što vam dođe pod ruku, najpre na nervnoj bazi. Imunitet vam je nešto bolji, ali još uvek biste trebali da jedete što raznovrsnije možete.



Ljubav

Merkur I Venera su u vašem znaku. Merkur, u dobrim aspektima sa trijadom iz Jarca daje vam mogućnost da na pravi način kažete ono što imate, da vaše reči duboko prodiru u srce i misli ili partnera ili osobe koja vam se dopada. Venera je tu da dodatno začini stvari, da da efekat iznenađenja, preokreta, uzbudljivosti, čulne i magnetske privlačnosti ali istovremeno i da pojača posesivnost, donese ljubomoru i slatke ljubavne muke. Ukoliko ste zauzeti, ta iznenađenja i preokrete izbegavajte (osim ako su super pozitivna i donose dobra dešavanja). Ukoliko ste solo – pa….verovatno nećete to biti još dugo….



Posao

E sad onu gore pomenutu rečitost I magnetičnost ukrstite sa jakom intuicijom, lukavošću I mozgom koji vam je u ovom periodu u potpuno detektivskom fazonu – I dobićete udarnu kombinaciju za uspeh u danima koji su pred nama. I vaša kreativnost je izražena, pa su ovo super dani za realizaciju promena I pokreta u poslovnom segmentu. Ne samo da ćete vi biti na vrhuncu zadatka, već će vam se neke situacije I same od sebe otvoriti. Potreba da nešto menjate I unesete novine će biti jako izražena.



Novac

Sunce je ušlo u vaš sektor finansija – ali džabe ono sija I privlači pare, ako vi I dalje trošite nemilice.



Zdravlje

Mars ubrzava kretanje, a vi se polako zdravstveno dižete. No, nije još vreme za opuštanje.






 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>