Lepota

Ljubav

Šećer u šamponu učiniće neverovatnu promenu vaše kose!

Bez čiste i zdrave kože glave nema ni lepe kose, a nega temena je često na poslednjem mestu. Evo šta treba da uradite kako bi vam kosa bila zdrava i negovana. Šećer u šamponu učiniće neverovatnu promenu vaše kose!

Šećer u šamponu učiniće neverovatnu promenu vaše kose! Svet Plus
Kada negujemo kosu, često zanemarimo teme i tu pravimo veliku grešku.Kada je teme čisto kosa se manje nasti, brže raste i deluje svilenkastije i zdravije. Dobro je s vremena na vreme uraditi piling kože glave i ukloniti ostatke preparata koje koristite i masnoću koja se taloži.


Umesto da potrošite gomilu novca na proizvode iz parfimerija, napravite sami piling, dodavanjem kašike šećera u šampon koji inače koristite.

Granule šećera će uraditi blagi piling i ukloniti sve mrtve ćelije, a ujedno će omogućiti da regenerator koji budete koristili lakše i bolje prodre u vlasi i hidrira ih.Upotreba

Kada pomešate šampon i šećer uradite blagu masažu u trajanju od 3-4 minuta kako biste bili sigurni da su sve nečistoće uklonjene. Nakon toga operite kosu kao što to inače radite.

Šećer će se istopiti pa nema brige da će ostati u kosi.

Najbolje je da ovaj postupak ponavljate između svakog trećeg i petog pranja kose.Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer


>