Region

Svet

Region

Serija - Vreme zla: POTREBNI STATISTI!

Serija "Vreme zla"- potrebni statisti! Ukoliko želite da budete deo ovog velikog projekta, a živite u navedenim mestima ili u njihovoj blizini, svoju prijavu možete poslati na 0641324310 (viber) od 08h do 20h.

Serija - Vreme zla: POTREBNI STATISTI! Screenshoot/Instagram
Mladici od 18 do 27 godina za uloge partizana i četnika, 40 kandidata. Odrasle osobe muškog i ženskog pola od 20 do 60 godina za uloge meštana sela, 20 kandidata.


Snimanja će biti organizovana u periodu od 04. decembra do 06. decembra, u Gornjem Račniku kraj Jagodine.
Dnevnice za običnog statistu su 1.500, a za statistu sa posebnim zadacima 3.000 dinara.

Isplata dnevnica vrši se odmah po završenom danu. Snimajući dan traje oko 10 snimajućih sati, od čega je aktivno samo par sati, a ostalo se svodi na kostim i pripreme.Takođe, obezbeđen je obrok, kafa i voda.

Ukoliko želite da budete deo ovog velikog projekta, a živite u navedenim mestima ili u njihovoj blizini, svoju prijavu možete poslati na 0641324310 (viber) od 08h do 20h.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, godine starosti,visina, konfekcijski broj odela, broj obuce, broj telefona, mesto prebivališta, i jednu vašu jasnu fotografiju.O SERIJI "VREME ZLA":

Serija, koja nastaje u produkciji kompanije Junajtid medija, imaće 15 epizoda, a biće emitovana sledeće godine na televiziji Nova S. Tvorac i izvršni producent serija će, kao i u prvom ostvarenju „Koreni”, biti produkcijska kuća Gorana Šušljika.GLUME: Goran Bogdan, Nebojša Dugalić, Goran Šušljik, Nada Šargin, Radovan Vujović, Žarko Laušević, Andrej Šepetovski, Sergej Trifunović, Nataša Ninković, Isidora Simjonović, Boris Isaković, Voja Brajović i Svetozar Cvetković.Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>