Zadruga

Parovi

Fran Pujas: Njegove tajne otkriva Filip Topčić!

Fran Pujas, učesnik rijalitija "Zadruga 4" privukao je dosta pažnje na sebe, kako svojim izgledom i pričama, tako i ljubavnim vezama. Njegove tajne otkriva Filip Topčić!

Fran Pujas: Njegove tajne otkriva Filip Topčić! Screenshoot/Instagram




Dobar drug sadašnjeg učesnika "Zadruge" Frana Pujasa, Filip Topčić, otkrio je sve tajne učesnika. Kako sam kaže na njegovo učešće gleda kao na odličan potencijal.


- Na Franovo učešće u Zadruzi gledam kao dobar potencijal za pozitivan pomak kada iz nje izađe - govori drug koji je jasno upozoravao Frana na odnos sa izabranicom Paulom.







- Pretpostavio sam i upozoravao Frana na sve mogućnosti s Paulom koje mu se dešavaju s obzirom na to da nije bio upućen kako izgleda "Zadruga". Znam da Fran nije izrežirao raskid, niti je režirao išta, a šta je Paula režirala to ne mogu znati.


S ozbirom na to da se Fran posednjih nekoliko nedelja muvao, a onda i odaljavao od Sanje Stanković, na pitanje medija da li je ona njegov pravi izbor, Filip odgovara.









- Na pitanje je li Sanja njegov pravi izbog nisam adekvatan da dam odgovor, ali smatram da bi bilo bolje za Frana da se odmakne malo od veza unutar rialitija generalno. Dosta se razlikujemo po tom pitanju, te će mi njegovi tipovi devojaka zauvek ostati nepoznanica - govori Filip.




 


Kako je Pujas u rijalitiju istakao, pre dve godine je ležao ukupno četiri meseca u zatvoru, zbog pljačke za koju nisu imali dokaze. Kako je sada javno priznao da je i počinio to delo, pitali smo Filipa da li postoji mogućnost da ga po napuštanju rijalitija sačeka veća kazna.


- Na sudu je za delo o kojem pričate je oslobođen, te se po članu 4. stavka 1. protokola 7 uz Konvenciju za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda ne može dva puta procesuirati za isto delo - kaže Filip koji smatra da Franovo ponašanje u "Zadruzi" nije nimalo čudno, iako su gledaoci komentarisali da ima krizu zbog nedostatka narkotika.



 Ne smatram da je Franovo trenutno ponašanje čudno, mislim da je nadasve korektno i pristojno. Ne smatram da su Franovi bivši obrasci ponašanja proizlazili iz agresije, niti mislim da je Fran agresivna osoba - zaključuje Franov drug, Filip Topčić.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic.rs

Povezane vesti:


>