Ostalo

Smeno

Tesla upozorio pre 100 godina: Tri najveće ljudske zablude upropastiće svet!

Nikola Tesla upozorio još pre 100 godina! Tri najveće ljudske zablude upropastiće svet! Ove zablude su se nekako raširile i postale dominantno uverenje širom sveta, koje niko čak i ne dovodi u pitanje.

Tesla upozorio pre 100 godina: Tri najveće ljudske zablude upropastiće svet! Screenshoot/Instagram

Prema mišljenju slavnog naučnika Nikole Tesle, najveće ljudske zablude nastale su zapravo u moderno doba.

 

Ove zablude su se nekako raširile i postale dominantna uverenja širom sveta, koje niko čak i ne dovodi u pitanje, a Tesla je još pre nekoliko decenija izdvojio tri najveće:


- Na prvom mestu su ljudske zablude o svemiru. To su zablude o tome da je Zemlja jedina nastanjena planeta, da su ljudi najrazvijenija rasa u svemiru, da je svemir vakuum bez energija i materije u najvećem svom delu, osim planete, zvezda i sitnih svemirskih čestica.

 

One su, kao i mnoge druge, potekle upravo, zbog "nadobudnih" naučnika koji su donosili zaključke bez ikakvih činjenica i dokaza, a koje kasnije drugi nisu mogli oboriti, jer takođe nisu imali nikakve činjenice i dokaze.


 Druga ljudska zabluda je o nastanku bolesti, koja je automatski donela i neznanje i zablude o načinu lečenja. Iako je druga po značaju, ova zabluda je prva po rasprostranjenosti, zbog nemerljivih problema nauke koje koštaju najveći broj ljudskih života, zdravlja, kreativnih i intelektualnih potencijala, jer im onemogućava da se razviju. - Treća velika ljudska zabluda odnosi se na mogućnosti koje čoveku pružaju energije, jer ne poznajući ostale energije, čovek je samo zagrebao mogućnosti korišćenja kroz električnu, toplotnu, energiju sunca i vetra, dok je ostalo netaknuto i potpuno nepoznato.

 

Što je od svega najgore, o tome se ni ne razmišlja, kao ni o korišćenju mnogobrojnih energija koje su u stanju da pomognu čoveku u gotovo svim sferama ljudskih interesa i koje bi mogle da preporode Zemlju i celu ljudsku civilizaciju.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Dnevno.rs

Povezane vesti:


>