Zadruga

Parovi

Obezbeđenje uletelo u Belo kuću! Ša i Cvele se umalo potukli! (VIDEO)

Obezbeđenje uletelo u Belo kuću! Ša i Cvele se umalo potukli! Ti si jako glup! Za stolom te d*ka devojka, ja kažem da je neka riba, pa 'ajde, pa i da je Rijana, da je šutnem u b*lju! I šta tu nije jasno? Kako ti to povezuješ?

Obezbeđenje uletelo u Belo kuću! Ša i Cvele se umalo potukli! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

U ranim jutarnjim satima Nenad Aleksić Ša i Jovan Cvijetić Cvele nastavili su raspravu, te je došlo do ozbiljnog verbalnog okršaja, zbog čega je došlo i obezbeđenje.

Ispadaš retardiran, lepo ispada situacija. Za tebe me sada boli k*rac! - poručio je Ša.

Ja ispadam debil, jer se svađamsa ljudima, pričaju kako ti se uvlačim u b*lju i onda dolazim u situaciju da neko govori da ne ličim ni na šta! - uzvratio je Cvele.

Ti si jako glup! Za stolom te d*ka devojka, ja kažem da je neka riba, pa 'ajde, pa i da je Rijana, da je šutnem u b*lju! I šta tu nije jasno? Kako ti to povezuješ? - upitao je reper.Ako neko zna kakva je sitaucija između nje i mene, to si ti! Slušam i Frana kako mi dobacuje - rekao je Jovan.Ispao si glup sad do j*ja! Što blejiš sa Vladom, koji je rekao da je tvoja riba nakaza? Ja ti kažem, nemoj da ispadaš glup i da ti bacaju rovca, spusti ton, brate! Nemoj da mi se dereš, debilčino, na kraju ću te prebiti! - poručio je Ša.


Ne mogu, da je neko drugi, boleo bi me k*rac! P*ši k*rac! - urlao je Cvele.Stavi d*ldo, p**ko mala! Nemoj da me teraš da te udarim! Teraj se u k*rac, sada, debilu, glup si kao k*rac, neka ova mala stavi d*ldo i nek te k*ra! Tvoja stvar, ali nemoj da mi tražiš kadar, jer ja nisam za kadar! - opsovao je reper. 
  


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>