Lepota

Ljubav

Trik koji je zaludeo žene! Ispravite kosu bez pegle i feniranja! (VIDEO)

Bićete oduševljene! Trik koji je zaludeo žene! Ispravite kosu bez pegle i feniranja! Česta su isušivanja kose, lomljenje vlasi, "cvetanje" krajeva...

Trik koji je zaludeo žene! Ispravite kosu bez pegle i feniranja! (VIDEO) Screenshoot/Instagram/loreal_akademija
Moderna duga kosa obično se stilizuje peglom odnosno presom, ali visoka temperatura brzo naplati svoj danak. Česta su isušivanja kose, lomljenje vlasi, "cvetanje" krajeva. Zato se potrudite da peglanje ostavite samo za posebne prilike, a ako želite da svakog dana imate ravnu, svilenkatu kosu, sledite ove savete.


Za početak, korisite šampone i balzame za ravnu kosu. Kad je isperete, polako iscedite što više vode, a zatim stavite i hidrirajuću kremu za kosu. Takođe, biće od koristi ako stavite leave-in balsam. Obrišite kosu što tanjim peškirom, a iskusne devojke kažu da je najbolje koristiti pamučnu majicu. Tako se najbrže upije višak vode a nema gužvanja vlasi. Sada nanesite druge proizvode - serume, sredstva za ispravljanje kose, sve ono što biste inače koristili.
 Dobro iščešljajte kosu. Osušite je fenom podešenim na nisku temperaturu, češljajući vlasi naniže, a topao vazduh usmerite odozgo. Sada deo po deo obavite oko glave i pričvrstite ukosnicama. Vežite oko glave svilenu maramu. Prespavajte tako i sutra će kosa biti glatka i svilenkasta. Detaljan postupak pogledajte i u video klipu.
 Ostale teme vezane za zdravlje i mršavljenje, možete pronaći OVDE 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>