Svet

Region

Novi filmovi i serije koji izlaze u novembru! (VIDEO)

Novi filmovi i serije koji izlaze u novembru! Nažalost, bioskopi ne mogu da funkcionišu, a samim tim ni filmska industrija, pa se većina naslova preselila striming i PVOD (premijum video na zahtev). Očekuje nas nekoliko zanimljivih naslova u novembru, pa da počnemo redom. 

Novi filmovi i serije koji izlaze u novembru! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






UNDERCOVER (DRUGA SEZONA) – 9. NOVEMBAR

Holandska serija koja je verovatno mnogima promakla je svojevrsni evropski pandan serijma kao što su Zero, Zero, Zero i Narcos. Muljatorske radnje, dilovanje droge, oružja i ljudi sa one strane zakona su kičma serije Undercover.

Druga sezona debituje na Netflix-u.





INDUSTRY – 9. NOVEMBAR (KOD NAS 10. NOVEMBAR)

Nešto slabija pounda HBO-a ove godine se nastavlja sa neubedljivom premisom serije “Industry”. Serija prati ambicioznu grupu dvadesetogodišnjaka u borbi sa korporativnim svetom. Uz standardne priče o odrastanju.

Serija će debitvati na HBO-u.




A TEACHER – 10. NOVEMBAR

Kontroverzna tematika koja podseća na čuveni film “Spisi o skandalu” fokusiran je na nelegalni odnos profesorke i učenika. Kako priča odmiče postaje sve više neprijatnije i opasnije za obe strane.

“A Teacher” je serija u vlasništvu FX-a koja će biti dostupna na servisu Hulu.




I AM GRETA – 13. NOVEMBAR


Za nezainteresovane Greta je ona devojčica što priča o glečerima. Dobila je svoj dokumentarac o borbi za spasavanje planete koja evidnetno umire zahvaljujući ljudima.




 





THE LIFE AHEAD – 13. NOVEMBAR


Može se reći povratak Sofije Loren na srebrni ekran. Madam Roza preživela je Holokaust i poslednje dane života posvetila je odgajanju dece prostituki sa kojima je nekada delila ulicu. “The Life Ahead” prati odnos Roze i dvanaestogodišnjeg dečaka koji je pokušao da je opljačka.




THE CROWN (ČETVRTA SEZONA) – 15. NOVEMBAR


Serija “The Crown” došla je do najintrigantijeg i najkontrovernijeg dela priče. U četvrtom poglavlju priče o britanskoj kraljevskoj porodici princeza Dajana i Margaret Tačer su glavne akterke i razlog mnogih društveno-političkih sukoba.




HIS DARK MATERIALS (DRUGA SEZONA) – 16. NOVEMBAR (KOD NAS 17. NOVEMBAR)


Najveći kec iz rukava HBO-a ove sezone je drugo poglavlje adaptacije romana Filipa Pulmana. Relativno uspešna prva sezona obećava još kompleksniju i intrigantniju avanturu koja je namenjena svima.





 




RUN – 20. NOVEMBAR


Film Aniša Čagantija prvobitno je bio zakazan za bioskope 8. maja. S obzirom na to da ga je korona smaknula sa repertoara umesto filmskog čistilišta i čekanja boljeg sutra “Run” debitovaće na servisu Hulu.

Jednostavna premisa koja podseća na spoj kultnog romana Stivena King “Mizeri” i mini-serije “The Act” prati patološki odnos majke i ćerke. Tinedjžerka koja dane provodi u kolicima sve je više sigurna da joj majka ne želi dobro.



BLACK NARCISSUS – 23. NOVEMBAR


FX-ova mini-serija smeštena je u ženskom manastiru na Himalajima 1934. godine. Umesto božanskog mira i spokoja opatice iza zidina očekuju brojne tajne i užasna tragedija.





 




HILLBILLY ELEGY – 24. NOVEMBAR


Glen Klouz i Ejmi Adams u jurišu na Oskara.



UNCLE FRANK – 25. NOVEMBAR


Sofija Lils kao Bet Bledouz napušta dom i odlazi u Njujork. Studiranje i život sa ujakom Frenkom kreće u neočekivanom pravcu. Devojčica iz konzervativnog dela Amerike saznaje da je njen ujak gej.

Film debituje na Amazon Prime-u




THE FLIGHT ATTENDANT – 26. NOVEMBAR



Neobičan spoj trilera i komedije sa zvezdama serija “The Haunting of Hill House”, “Girls” i “Big Bang” prati sumanute događaje koji proganjaju stujardesu nakon što se jednog jutra probudila pored iskasapljenog putnika sa kojim je provela noć.




THE CALL – 27. NOVEMBAR



Šta se dogodi kad zlokobni likovi iz serijala “Insidious” i “Saw” se nađu na jednom mestu. Horor film koji niko nije želeo da otkupi, završio je na Netflix-u. U klasičnom stereotipnom spletu događaja grupa tinejdžera je želela da se našali sa starijim bračnim parom, ali nisu znali da je dvojac došao pravo iz pakla.





 



I HATE SUZIE – NEMA ZVANIČAN DATUM, ALI JE PREDVIĐENA ZA NOVEMBAR


Britanska serija “I Hate Suzie”, koja bi trebalo da debituje na HBO-u, prati život problematične glumice i još problematičnie privatne fotografije koje će se pojaviti u tabloidima.

Napomena: Najavljeno je još nekoliko filmova i serija za HBO Max, Netflix i Hulu koji za sada nemaju zvaničan trejler, niti datum.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE  



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Deda Milorad

Povezane vesti:


>