Zadruga

Parovi

Maja otkrila šta je Janjuš radio dok su bili u vezi, i kako je varao! (VIDEO)

Sinoć se u Beloj kući pojavila Maja Marinković, koja je potpuno promenila lični opis. Pored operacija koje je odradila, vidno je smršala. Između ostalog otkrila je šta je Janjuš radio dok su bili u vezi, i kako je varao, a onda je Ermina odmotala klupko...

Maja otkrila šta je Janjuš radio dok su bili u vezi, i kako je varao! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Pitanje u emisiji "Pitanja novinara" postavljeno je za Maju Marinković



"Prokomentariši sve što je Januš izneo o tebi?".



Ne poklapaju se priče, on je toliko inspirisan da može šest dana da priča! Naš odnos je počeo javno i ja samo odgovaram na pitanje, i naravno da ću sve da iznesem, on je pričao o meni svašta ovde, a ja sam dala dokaze! - rekla je Maja.


Ja se tresem i plašim se ove devojke! To sam i napolju reko, i svima bližnjima, jer sam doživeo od nje kataklizmu. Ja ne bih ovo pričao, ali sam znao da će ona mene da napada, ali ne krivim nju krivim sebe - rekao je Januš.


On dok je bio sa mnom, on je drugim devojkama slao poruke, a od mene je pravio ludaču! Čovek kockar i koji nema budućnost, živi od danas do sutra, ali duša me boli što sam bila sa njim. I Zola je slao Ivani Šopić poruke kao neki drugar hoće da te upozna a to je bio on, bili su u nekom selu - rekla je Maja.


Naredno pitanje je ponovo za Maju: "Kako je moguće da vam se priče toliko ne poklapaju?"


On nikada nije konkretno odgovarao, i laže čim zine! - rekla je Maja.


Ona je došla namerno da me kanali, ona je psihopata i ja imam dokaze koje nisam izneo! Ona je u stanju da te izbode viljuškom i nožem, ja pričam samo istinu - rekao je Janjuš.


Nemanja Vujčić, urednik Zabave na portalu Pink.rs, postavio je pitanje Janjušu: "Zašto si zvao Ivanu Šopić da se vidite, i ko je ta devojka koja je trebala da dođe zbog Zole?".


Nikada nisam zvao Ivanu Šopić da se vidimo, ona i ja se nikada nismo videli. Ona je Zolina drugarica sa kojom je on dobar, a ja je nisam zvao - rekao je Janjuš.

Ona je moja prijateljica, i zvao sam je par puta da se vidimo ali nikada nismo uspeli - rekao je Zola.


Zola se jeste čuo sa njom, ali ja to nisam potencirao, ali i da jesam ne zanima me - dodao je Janjuš.


Ja se ne sećam, ona i ja smo se čuli dok sam ja bio i u Bosni, ona je jedna od retkih koja mi je ostala draga, ali se ne sećam da sam joj rekao da povede neku drugaricu - dodao je Zola.


Prvi put joj je Zola pisao a ona nije mogla, ali rekao je kako je neki drug tu, ali ona je znala ko je i nije htela. Drugi put joj je rekao da povede drugaricu, ali ona je odbila i to. Zola laže! - rekla je Ermina.










 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>