Region

Svet

Sara o trudnoći Lune Đogani: Videćemo dete za 15 godina u rijalitiju!

Sara Reljić  o trudnoći Lune Đogani! Nek je dete živo i zdravo, videćemo ga za 15 godina u rijalitiju! Pa, svi su bili u rijalitiju. Gagi, Anabela, Luna... Nekako je to prirodan tok da ide i to dete u rijaliti. Šta sam rekla pogrešno?!

Sara o trudnoći Lune Đogani: Videćemo dete za 15 godina u rijalitiju! Screenshoot/Instagram



Rijaliti-zvezda Luna Đogani nedavno je obradovala fanove vešću da ona i njen izabranik Marko Miljković očekuju bebu. Iako su mnoge Lunine rijaliti-kolege srećne zbog lepe vesti o trudnoći, ima i onih koji su dočekali tu vest kao izgovor da je potkače.


Među onima koji ne kriju iskrenu reakciju bila je Sara Reljić, sa kojom je Luna bila u Zadruzi 1.

Naime, na pitanje da prokomentariše ovu vest, nekadašnja zadrugarka je poručila:

- Apsolutno nikakvu reakciju nemam na to. Prosto, odavno sam prestala da pratim njena kretanja, ne mogu da kažem njeno postojanje, ali ne pratim je više. Za to ne postoji nikakav razlog, prosto nas dve nikada nismo bile ništa naročito bliske, niti u zavadi. Ona samo nije moja zona interesovanja trenutno - rekla je Sara.



 



Reljićeva ipak nije ostala indiferentna kada je odlučila da zapravo prokomentariše Luninu trudnoću, bez okolišanja.


- Neka se ljudi vole. Samo neka je to dete živo i zdravo i, ono, vidimo ga za nekih 15 godina u rijalitiju - rekla je Sara uz osmeh i zaključila:

- Pa, svi su bili u rijalitiju. Gagi, Anabela, Luna... Nekako je to prirodan tok da ide i to dete u rijaliti. Šta sam rekla pogrešno?!



 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf.rs

Povezane vesti:


>