Style

Ljubav

Nedeljni horoskop 02.-08.11.2020: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Nedeljni horoskop za period od 02. do 08.11.2020. godine! Ovnovi, partner je okrenut sebi, vi ste okrenuti sebi. Ne bi u tome bilo ničeg lošeg da postoji prava i kvalitetna komunikacija između vas dvoje. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u narednoj nedelji!

Nedeljni horoskop 02.-08.11.2020: Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Svet Plus





OVAN

Hrana

Koliko god da imate obaveza na dnevnoj bazi i borite se sa manjkom vremena, ovo je period kada biste makar kada su obroci u pitanju, trebali da ugodite sebi. Ne jedite na brzinu, odvojte dovoljno vremena za pripremu kvalitetnih obroka, ali i za istinsko uživanje u njima.



Ljubav

Partner je okrenut sebi, vi ste okrenuti sebi. Ne bi u tome bilo ničeg lošeg da postoji prava i kvalitetna komunikacija između vas dvoje. A ta vaša komunikacija trenutno stoji. Možete se vas dvoje voleti, možete provoditi vreme zajedno – ali ako ne razgovarate o situacijama koje muče oboje – teško je da ćete napraviti neki iole ozbiljniji iskorak napred. Vikend vam je baš lep, pa ako nećete da pričate a vi onda makar uživajte. Slobodni Ovnovi – strasti su na delu, njima se vodite, njih pratite. Neko je u vašoj blizini i „radi“ vas žestoko, ali ako mislite da će ovo biti lagano osvajanje – prevarili ste se.



Posao

Iako Merkur u prvom delu nedelje kreće direktnim hodom i može na trenutak izgledati kao da se stvari pomeraju i rešavaju, ipak je malo verovatno da ćete ostvariti ono što ste naumili. Vi biste da požurite, ali još uvek ne možete da ostvarite onaj tempo koji vam je potreban. Sve do kraja nedelje moraćete da neke situacije zaobilazite, rešavate, a sve to će vas usporavati i nervirati. Želeli to ili ne želeli – i dalje ste u periodu u kojem morate imati mnogo strpljenja. Sve nove ponude i predloge pažljivo razmotrite.



Novac

U odnosu na ono koliko dajete sebe na poslu – zarade i nisu nešto naročito.



Zdravlje

Sklonost povredama, umor. Previše forsirate sebe.



 

BIK

Hrana

Vaši apetiti rastu sve više. U ovom ste periodu „svaštara“ kada je hrana u pitanju – sve volite, sve vam godi, u svemu uživate. Brza hrana će vam posebno prijati – da biste trebali da je izbegavate, trebali biste….ali ko će vama dokazati….



Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku krajem prošle nedelje je napravio negde manju, negde veću pometnju u partnerskim odnosima, uzburkao energiju i doneo „peckanja“ i sa partnerove i sa vaše strane. Sada bi bio red da tu tenziju spuštate i da se vraćate u normalu, ali to ne deluje kao da će ići baš lagano. Voljena osoba i vi ste trenutno u nekom raskoraku i trebaće vam dosta obostrane popustljivosti i živaca da se dovedete u red. Ali, i to će doći. Slobodni Bikovi – neko iz prošlosti vas smara pozivima i porukama – još uvek izigravate finoću i suptilnost iako vas ova osoba realno gledano, više uopšte ne interesuje.



Posao

Poslovni segment uglavnom u ovoj nedelji donosi nemotivisanost, sporost, vama zahtevne obaveze, zahtevne ljude i još zahtevniju komunikaciju sa njima. Neki su saradnici sada teški kao crna zemlja, a vama sve teže pada da balansirate i trudite se da sve funkcioniše normalno. Ova vas nedelja umara i energetski prilično iscrpljuje, pogotovo što ćete morati da budete maksimalno organizovani da biste sve priveli kraju na vreme. No, polako i uporno gurate dalje mada ćete odahnuti kada radna nedelja prođe.



Novac

Kašnjenje novčanih priliva i teška naplata potraživanja.



Zdravlje

Neke stare i hronične boljke se ponavljaju i muče vas.




 




BLIZANCI

Hrana

Definitivno radite protiv sebe. Znate da ne biste trebali da konzumirate neke namirnice, ali ne želite da ograničavate sebe. Ili ne možete. Takođe, ako ste krenuli sa nekim novim režimom ishrane, definitivno ćete početi da brljate…..



Ljubav

Definitivno niste zadovoljni trenutnom situacijom u svojim emotivnim relacijama. Imate osećaj da, koliko god da se trudite i pokušavate da sve funkcioniše kako treba – to se ne dešava. Voljena osoba kao da u ovom periodu nije spremna za dogovor, za prilagođavanje, za kompromis. Nemate tu nekog posebnog izbora – ili pokušavajte da isterate na svoj način (a to je malo verovatno da ćete uspeti) ili idite „zaobilaznom“ taktikom – izbegavajte teška pitanja i isturajte ljubav i strast kao štit. Slobodni Blizanci – ništa u ovom periodu ne zavisi od vas. Ako vam simpatija da zeleno svetlo, super. Ukoliko ne – čekajte.



Posao

Poslovni život će se odvijati u uglavnom nekim uobičajenim tokovima na koje ste već navikli. No, vi ste nekako polovični u ovoj sedmici – sporiji nego inače, sa manje volje i elana. Trudite se da u dogovorima budete razumljivi i da ne ostajete nedorečeni. Sve ono što vam je u mislima – planovi, želje, ideje – sigurno je da makar jednim delom može biti pokrenuto, ali samo ako budete realni i spremni da sve ovo menjate u hodu. Sa kolegama se tenzija polako smiruje i bolja atmosfera je u vašem radnom prostoru.



Novac

Nema nekih velikih iskoraka od uobičajene situacije na polju finansija.


Zdravlje

Osetljivost na promene vremena i oscilacije vazdušnog pritiska, hronične tegobe.

 




RAK

Hrana

Mesec opada, a zajedno sa njim – opada i vaše raspoloženje. E sad, ne bi to bio neki naročit problem, da vi od samog početka sedmice niste u fazonu da se tešite hranom. Iz nekog razloga, najviše će vam prijati grickalice i brza hrana.



Ljubav

Površno gledano, ova bi nedelja mogla doneti skladno funkcionisanje sa voljenom osobom. No, ono što se ispod te površine vije trenutno i jeste razlog što oboje imate osećaj da nevidljivi zid stoji između vas. Nešto o čemu ćutite – bilo da su to tajne, teška pitanja, nerešene situacije – ozbiljno pritiska odnos iznutra. Ukoliko ste spremni na ozbiljan i otvoren razgovor, pokrenite ga….mada bi moj savet bio da ipak sačekate još malo. Slobodni Rakovi – neko vas pokreće, intrigira, budi u vama najdublje želje i strasti. Situacija ide sporo, da – ali svakim korakom ste sve bliže ostvarenju koje priželjkujete.



Posao

Svesni ste da se neke stvari moraju menjati ali to konstantno odlažete, možda čekajući pravi trenutak ili čekajući da vi lično imate dovoljno snage za to. Odluke sazrevaju u vama, ali taj proces nije niti lagan niti brz. U svakodnevnim poslovnim dešavanjima i obavljanju obaveza trudite se da budete maksimalno fokusirani i prisutni, jer vam misli lutaju i moguće je napraviti ozbiljnije greške. Sledi vam u ovom periodu mnogo odlaganja i kašnjenja situacija i dogovora koji su vam bitni. Budite strpljivi.



Novac

Niste nezadovoljni, ali se ne osećate sigurno u ovom segmentu.


Zdravlje

Meteoropatske reakcije, problemi sa leđima.





 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>