Zadruga

Parovi

Zadruga 4: Nikad nisam videla oca i majku srećne zajedno!

Nakon što su je u rijalitiju "Zadruga 4" cimeri razapeli za vreme emisije, Aleksandra se slomila pa ispričala detalje svog odrastanja. "Nikad nisam videla oca i majku srećne zajedno, samo scene koje su trauma!"

Zadruga 4: Nikad nisam videla oca i majku srećne zajedno! Screenshoot/Youtube





Ovo je sigurno jedan od težih dana za Aleksandru Nikolić u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Za vreme emisije "Gledanje snimaka" Aleksandra se našli na meti osude zadrugara zbog klipa na kojem je priznala sve šta oseća prema Filipu Caru.


Ne mogu više među ovim ljudima, ovo je strašno, nemam samopuzdanje - govorila je Aleksandra dok je jecala.











Aleks je otišla kod Drveta mudrosti, od kog je zatražila poziv sa porodicom, pa je otvorila dušu sama pred sobom i ispričala sve


Moji izbori muškaraca su pogrešni, ne znam da li ću naći nekoga ko će me voleti, ikada. Od malena mi je falila ljubav, očinska figura, nikad to nisam imala u životu, nikad. Borila sam se kako sam znala, sama, i kad je majka ostala bolesna, nikad nemoralna. Kao da sam rođena pod nekom nesrećom, nikad nisam videla oca i majku srećne zajedno, samo scene koje neću pomenuti, to su traume koje su ostale u meni, možda se zato tako i ponašam - govorila je Aleksandra pa se ponovo rasplakala.







 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>