Region

Svet

Lena Kovačević, još jedan koncert 16. novembra!

Lena Kovačević,  još jedan koncert 16. novembra! Karte su u prodaji od danas u 12 časova onlajn i na biletarnici pozorišta. Veče u Zvezdara teatru biće svojevrsno muzičko putovanje koje u ovo posebno vreme priča priču muzike, na daskama koje život znače.

Lena Kovačević,  još jedan koncert 16. novembra! Screenshoot/Instagram




Nakon što su karte za koncert “Dobroveče u pozorištu-koncert Lene Kovačević”, koji je zakazan za  10. novembra u 19.30 časova na sceni “Danilo Bata Stojković” rasprodate u rekordnom roku, Lena je odlučila da svoju publiku obraduje drugim koncertom u Zvezdara teatru. 



Još jedno intimno i posebno veče u Zvezdari zakazano je za 16. novembar, a karte su u prodaji od danas u 12 časova onlajn i na biletarnici pozorišta.






Veče u Zvezdara teatru biće svojevrsno muzičko putovanje koje u ovo posebno vreme priča priču muzike, na daskama koje život znače. Teatar pod zvezdaam ima posebno značenje za samu Lenu, koja je na neki način odrasla iza i ispred kulisa ovog pozorišta.







Koncert se organizuje uz podršku platforme Serbia Creates/Srbija stvara, čiji je Lena ambasador.



Ulaznice su u prodaji na blagajni Zvezdara teatra i onlajn. Broj karata je ograničen.



Lenin glas trenutno se čuje od Holandije, Nemačke, Grčke, do Afrike i Turske. Singl “Cafe” doživeo je internacionalni uspeh i učinio da se Lena kao umetnik iz Srbije nađe na naslovnim stranama značajnih magazina u Turskoj.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/zvezdarateatar.rs

Povezane vesti:


>